free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

«Τριάρα» και πρώτη νίκη η Ατλαντίδα!

 

Η ομάδα του Βαγγέλη Τσιώλη νίκησε 3-0 το Κορωπί με γκολ των Κόντη, Κολοτούρου και Κούτρου

 

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε την Κυριακή (2/10) η Ατλαντίδα, η οποία επικράτησε δίκαια 3-0 του ΑΟ Κορωπίου στο γήπεδο της Ανθούσας. Η ομάδα του Βαγγέλη Τσιώλη, με όπλο την αδιαμφισβήτητη ποιότητα και εμπειρία που διαθέτει, «χτύπησε» σε καίρια σημεία και έφτασε στους τρεις βαθμούς…

Ο ΑΟΚ του Γιάννη Μαγγίνα στάθηκε καλά, ήταν βελτιωμένος, ωστόσο δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι και έφυγε με άδεια χέρια από την Ανθούσα. Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την Ατλαντίδα, η οποία άνοιξε το σκορ μόλις στο 3′ με ωραίο σουτ του Κόντη, από ασίστ του Καλλιαμπάκα, ενώ το 2-0 σημειώθηκε στο 40′ με ωραία κεφαλιά του Κολοτούρου από εκτέλεση κόρνερ του Χρυσάφη. Ενδιάμεσα, οι γηπεδούχοι απείλησαν σε δύο – τρεις περιπτώσεις με τον Καλιμπαμκα αλλά ο Ούσιος τον σταμάτησε, ενώ το Κορωπί είχε καλή στιγμή με κεφαλιά του Κάλλη.

Στην επανάληψη ο ΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει και απείλησε με σουτ του Μαστρογιάννη στο 70′, αλλά ο Φυλακτός έσωσε. Η Ατλαντίδα, πάντως, τόσο στο α’ μέρος όσο και στο β’ είχε τον έλεγχο του αγώνα και την κυκλοφορία της μπάλας, ενώ κλείδωσε τη νίκη στο 90′, με τον Κούτρο να σκοράρει με κοντινό πλασέ για το τελικό 3-0.

***Διακριθέντες για την Ατλαντίδα οι Άλντο, Καλλιαμπάκας και Κόντης.

***Ούσιος, Τογιάλλι και Μουτζακάς ξεχώρισαν για το Κορωπί.

Διαιτητές: Μαλαμάς, Γκόντα, Χριστόπουλος

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Γ. Τσούνης: “Προσπάθεια για ενίσχυση της Ατλαντίδας που παίζει ποιοτικό ποδόσφαιρο”

Abola Team 3

ΑΟ Κορωπίου, έκανε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας, για να βρεθεί στο πλάι της ομάδας

Ρένος Γιαμπουράς

Ανεβάζει στροφές ο Αχαρναϊκός, νίκησε τον Άρη Βούλας 1-0

Abola Team