free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Είναι κρίμα και άδικο για την ιστορία της Προοδευτικής!

Τον τελευταίο καιρό γίναμε μάρτυρες μιας έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί στην Νίκαια. Μια ένταση και μια διαρκή αμφισβήτηση προς τα πρόσωπα των κ.κ. Κατσαρού –Λεμονή που σαφώς από κάπου πηγάζει….

 

Για να βάλουμε όμως τα πράγματα στην σειρά πρέπει να πούμε κατ αρχάς ότι στην σημερινή ημέρα δεν υπάρχουν πολλοί ρομαντικοί άνθρωποι που θα βάλουν το χέρι στην τσέπη για να «πληρώσουν» την τρέλα τους και την αγάπη τους σε μια ομάδα.

Η Προοδευτική για όσους δεν έχει γίνει σαφές και αντιληπτό έχει μια ξεχωριστή ιστορία στο ποδόσφαιρο της Αθήνας αλλά και της Ελλάδος.

Μια βαριά φανέλα που προηγούμενες δεκαετίες ήταν αβάσταχτο το βάρος της για να την φοράει εύκολα κάποιος ποδοσφαιριστής.

Φυσικά και η σημερινή εικόνα της ομάδος δεν έχει καμία σχέση με αυτήν του παρελθόντος αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε τις εποχές που ζούμε και την κρίση που μαστίζει την χώρα και γενικότερα τον αθλητισμό.

Οι δυο επιχειρηματίες που σήκωσαν τα τελευταία δύο χρόνια στις πλάτες τους το οικονομικό βάρος της Προοδευτικής με μεγάλη προσπάθεια έφεραν την ομάδα στην Γ εθνική όχι βέβαια για να μείνει αλλά για να ανέβει ακόμη πιο ψηλά στα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Σαφώς και στόχος δεν μπορεί να είναι η παραμονή αλλά και  πολύ περισσότερο δεν ταιριάζει στην ιστορική ομάδα ο ρόλος του κομπάρσου.

Το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ έδωσε αρκετές φορές το παρών τόσο στις προπονήσεις όσο και σε αγώνες της ομάδος και έχει μια σαφή εικόνα του τρόπου λειτουργίας της ομάδος.

Βρεθήκαμε μάλιστα και στην γενική συνέλευση που είχε καλέσει ο κύριος Κατσαρός με στόχο να έρθουν στην ομάδα άνθρωποι που ήθελαν πραγματικά να βοηθήσουν.

«Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα»…….

Ουδείς έτεινε χείρα βοηθείας …αλλά η κριτική ήταν δεδομένη.

Σε μια χώρα που το 90% των φιλάθλων στα γήπεδα είναι επίδοξοι προπονητές…

Σε μια χώρα που όλοι θέλουμε να κάνουμε κουμάντο με τα χρήματα που βάζουν οι άλλοι….

Που κουβαλάμε στο γήπεδο τα χιλιάδες προβλήματα που μας ταλανίζουν και με απίστευτη ευκολία ξεσπάμε βρίζοντας οικογένειες παιδιά γυναίκες και ότι άλλο μπορεί κάποιος να φανταστεί αγνοώντας πως απέναντι μας έχουμε έναν άνθρωπο που δουλεύει και προσπαθεί.Άλλος εντός και άλλος εκτός αγωνιστικού χώρου.

Τα κίνητρα όλων αυτών που εύκολα κάνουν κριτική και επίθεση με ύβρεις μπορεί να είναι πολλά αλλά δεν θα μπούμε στην διαδικασία να τα ψάξουμε ούτε να τα αναλύσουμε.

Η αδικία για μας είναι στο γεγονός ότι η γκρίνια και η μουρμούρα είναι μεγάλη γουρσουζιά και δυστυχώς φέρνει αποτελέσματα όπως αυτά που βλέπουμε το τελευταίο διάστημα στην Νίκαια και την Προοδευτική.

Οι κύριοι Κατσαρός και Λεμονής σύμφωνα με την δήλωση του πρώτου στην τηλεοπτική εκπομπή ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ αποτελούν παρελθόν από την προεδρία και αυτό δεν είναι πλήγμα μόνο για την ομάδα αλλά κυρίως για το ποδόσφαιρο που θα χάσει δυο εραστές και συνάμα αιμοδότες του ποδοσφαίρου.

Το μέλλον της Προοδευτικής είναι εξαιρετικά αβέβαιο και τα μαύρα σύννεφα «έπνιξαν» για τα καλά το Δημοτικό στάδιο της Νίκαιας.

Αυτά είναι δυστυχώς τα αποτελέσματα όταν δεν υπάρχει στήριξη υπομονή και επιμονή .

Διότι τίποτε και κανείς δεν θα χαρίσει ποτέ σε κανέναν.

 

Και η Προοδευτική πιστεύουμε πως έχασε μια τεράστια ευκαιρία να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Ο Τερεζόπουλος στην τεχνική ηγεσία της Ρόδου

Abola Team 3

Ανακοίνωση η Χαλκίδα για το ματς με Πανθηραϊκό!

Abola Team 2

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα ο Ερμής Ζωνιανών

Abola Team 3