free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Η συγνώμη του Κοσμά Λεπατατζή…

 

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου αναγνώρισε τα λάθη του, ωστόσο χαρακτήρισε απαράδεκτες τις δηλώσεις του Νίκου Κατσιγιάννη, ισχυρού άνδρα του Αήττητου – Τι είπε για τον πρόεδρο της ΕΠΣΑΝΑ Δημήτρη Γιαρένη

 

Δημόσια συγνώμη ζήτησε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου Κοσμάς Λεπατατζής για το ξέσπασμα που είχε, με αφορμή τις διαιτητικές αποφάσεις στο ματς με τον Αήττητο. Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων», με τηλεφωνική παρέμβαση στην τηλεπτική εκπομπή ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ (Alert Tv), τόνισε πως επιθυμεί να ζητήσει συγνώμη για το ξέσπασμα που είχε, προσθέτοντας πως λόγω της έντασης της στιγμής έχασε την ψυχραιμία του.

Παράλληλα στάθηκε και στον πρόεδρο της ΕΠΣΑΝΑ Δημήτρη Γιαρένη, λέγοντας «λόγω της έντασης της στιγμής την πλήρωσε ο κ. Γιαρένης, τον οποίο συνάντησα μπροστά μου. Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται ο πρόεδρος της Ένωσης εάν κάποιος διαιτητής βρεθεί σε κακή ημέρα. Όπως δεν ευθύνεται και ο πρόεδρος αν κάποιος παίκτης του δεν βρεθεί σε καλή κατάσταση. Ζητώ συγνώμη…».

Παράλληλα ο Κοσμάς Λεπατζής ξεκαθάρισε πως έχει εμπιστοσύνη στους διαιτητές της Ένωσης και εξήγησε πως υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι και ικανοί, προτρέποντας την Επ. Διαιτησίας να είναι πιο προσεκτική στους ορισμούς. Πάντως, δεν άφησε αναπάντητες τις δηλώσεις του ισχυρού άνδρα του Αήττητου Νίκου Κατσιγιάννη, αναφέροντας πως ήταν απαράδεκτα τα όσα είπε.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Τι έγινε στην Ανατολική Αττική

Abola Team

«Πρώτη» στο Κορωπί με χαμόγελα και αισιοδοξία!

Ρένος Γιαμπουράς

Δυνατές μεταγραφές ο ΑΟ Γλυκών Νερών!

Ρένος Γιαμπουράς