free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΟ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Βόμβα ΕΠΟ στο πρωτάθλημα – Όρισε επιδιαιτητή τον… εαυτό της!

Επιστρέφει -και με τη βούλα- η διαιτησία στην αγκαλιά του «συστήματος» της ΕΠΟ! 

 

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ομοσπονδίας αποφασίστηκε σκανδαλωδώς να μην οριστεί αντικαταστάτης του Κύρου Βασάρα στη θέση του επιδιαιτητή και να αποφασίζει η ΚΕΔ, δηλαδή η σημερινή τάξη πραγμάτων στην ΕΠΟ, σε περίπτωση διαφωνίας μεταξύ των Γκρούτση-Σαραϊδάρη! 

Κάτι που σημαίνει ότι μέχρι τις εκλογές της ΕΠΟ δεν θα τηρούνται ούτε τα προσχήματα. Διότι το 2-1 (Γκρούτσης και ΚΕΔ εναντίον Σαραϊδάρη) θα είναι πάντα δεδομένο και οι διαιτητές που θα οριστούν στις προσεχείς αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκας θα έχουν αποκλειστικά τη σφραγίδα της «ομάδας Γκιρτζίκη» η οποία συνεχίζει να λειτουργεί κανονικότατα στην ομοσπονδία. 

Γεγονός που μπορεί να τινάξει στον αέρα το πρωτάθλημα, αφού είναι ξεκάθαρο ότι οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θεωρούν αιτία πολέμου την επαναφορά διαιτητών που βαρύνονται με σωρεία προκλητικών διαιτησιών στο παρελθόν. 

Και έπειτα από τη σημερινή απόφαση-βόμβα της ΕΠΟ είναι κάτι παραπάνω από ορατό ότι οι ρέφερι που έχουν ανατινάξει παιχνίδια και έχουν τραυματίσει βαρύτατα την αξιοπιστία του πρωταθλήματος (κυρίως οι Παππάς, Δημητρόπουλος και Σπάθας, αλλά και οι Μήτσιος, Βοσκάκης και Λαμπρόπουλος κλπ.) έχουν αρχίσει να… ακονίζουν τις σφυρίχτρες τους και ετοιμάζονται να αναλάβουν ξανά δράση. 

Αν συμβεί αυτό, σενάριο που επαναλαμβάνουμε ότι είναι πια πολύ πιθανό να συμβεί πριν τις εκλογές στην ΕΠΟ, τότε θα ανάψει το φυτίλι στην πυριτιδαποθήκη του ελληνικού ποδοσφαίρου και οι εξελίξεις θα είναι απρόβλεπτες! 

Η μεθόδευση προς αυτήν την κατεύθυνση είναι προφανής. Συμπέρασμα που ενισχύεται και από την πληροφορία ότι στη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής ειπώθηκε από το μέλος της συμπολίτευσης και πρόεδρο της ΚΕΔ, Χρήστο Καραβασίλη, ότι «αρνήθηκαν την πρόταση να αναλάβουν τη θέση του επιδιαιτητή οι Μπίκας και Καλύβας». Κι αν για τον Μπίκα αληθεύει ότι δεν δέχτηκε να γίνει ο «αντι-Βασάρας», για τον Δημήτρη Καλύβα αυτό δεν ισχύει! 

Ο Καλύβας φέρεται να μην είχε αντίρρηση να αναλάβει τον συγκεκριμένο ρόλο τουλάχιστον μέχρι τις αρχαιρεσίες της ΕΠΟ, ωστόσο ο Καραβασίλης ισχυρίστηκε 
το αντίθετο. 

Αυτό που προκαλεί, πάντως, ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι η απόφαση να πορευτεί το πρωτάθλημα με επιδιαιτητή το… «σύστημα ΚΕΔ» (δηλαδή τους Σωμαρακάκη, Νταμπώση και σία) για τις προσεχείς αγωνιστικές ελήφθη με τη σύμφωνη γνώμη του προέδρου της Super League, Γιώργου Στράτου! 

Στη σχετική συζήτηση που έγινε ο Στράτος εμφανίζεται να μην έχει προβάλει την παραμικρή αντίρρηση, έχοντας προφανώς απόλυτη εμπιστοσύνη στο «σύστημα ΕΠΟ/ΚΕΔ»! Διαφορετικά δεν εξηγείται η στάση του…

 

ΠΗΓΗ sport-fm.gr

Related posts

ΕΠΟ: Επίσημα υποψήφιος για την προεδρία ο Ζαγοράκης

Γιώργος Ανανίδας

Η Μικτή Παίδων της ΕΠΣΑ 4-0 την Χίο

Kώστας Παλαιολόγος

Γ’ Εθνική: Επιστροφή στα γήπεδα στις 28 Μαρτίου προτείνει η ΕΠΟ

Γιώργος Ανανίδας