free page hit counter
19.3 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Έπιασε κορυφή η Αγία Παρασκευή

 

Στο μεγάλο ντέρμπι νικήτρια ήταν η “Σάντα”!

 

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΧΑΛΑΝΔΡΙ 3-2

Δύο από τις ιστορικότερες ομάδες των βορείων προαστίων, που έχουν βλέψεις για να πρωταγωνιστήσουν τέθηκαν αντιμέτωπες προσφέροντας γκολ και θέαμα και με την Αγία Παρασκευή να κατακτά το σημαντικό «τρίποντο» επικρατώντας με 3-2 του Χαλανδρίου! Έτσι η «Σάντα» συνεχίζει αήττητη στο πρωτάθλημα μετρώντας δέκα βαθμούς και παράλληλα απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής, τουλάχιστον μέχρι αύριο (9/10), όπου και θα περιμένει το αποτέλεσμα της Ηλιούπολης για να δει αν θα έχει… παρέα στην πρώτη θέση.

Το ματς ήταν πολύ ανοιχτό και πραγματικά θα μπορούσε να είχε και άλλα τέρματα! Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως από το Χαλάνδρι έχουν πολλά παράπονα από τη στάση του Τσολακίδη (β’ βοηθού στο ντέρμπι).

 

Τώρα για το πως διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 4′ με κεφαλιά του Τζίτζη, με τον Τζώρτζη να ισοφαρίζει στο 51′ με απευθείας φάουλ. Ωστόσο, η “Σάντα” απάντησε γρήγορα με δύο γκολ με τους Καρβούνη στο 54′ και Ντιντίφα στο 58′, με τους φιλοξενούμενους απλά να μειώνουν στο τελικό 3-2 στο 90′ με τον Καγιώργη, ενώ στο 80′ ο Αμανατίδης νικήθηκε σε εκτέλεση πέναλτι από τον Δωριάδη.

Διαιτητές: Τσουκαλάς, Ακρίβος – Τσολακίδης

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Δωριάδης, Τζίτζης, Χατζίου, Καραπιπέρης, Βελέντζας, Τσώνης, Παναγόπουλος (57′ Ντιντίφας), Αδρακτάς, Τσοχαντάρης, Σπανός (83′ Μπαρμπαλιας), Καρβούνης (69′ Μουλλάκης).

ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Κατσιούλης Φ., Μέρτης (58′ Παπάζογλου), Βέρας, Θανόπουλος, Καρακάσης (75′ Ιωαννίδης), Αμανατίδης (87′ Φελέκης), Λουκάς, Τσίτσαρης, Καγιώργης, Κατσιούλης Α., Τζώρτζης.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Κοτσαύτης (Απόλλων Χαλανδρίου): “Κάνουμε ένα καινούργιο ξεκίνημα”

Τάσος Ζαφειρίου

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 Τράχωνες και Δόξα Βύρωνος

Abola Team 3

Οι Τράχωνες λύγισαν το Παλαιό Φάληρο (1-0)

Abola Team