free page hit counter
18.7 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Πρώτη “γκέλα” για το Σαρωνικό

 

Στην πρώτη απώλεια βαθμών υποχρέωσε η Βουλιαγμένη τον Σαρωνικό (0-0 στην Ανάβυσσο)

 

 

Πρώτη απώλεια βαθμών για το Σαρωνικό, που εντός έδρας δεν μπόρεσε να κερδίσει την αξιόμαχη Βουλιαγμένη. Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Β’ ΕΠΣΑΝΑ, Σαρωνικός και Βουλιαγμένη έμειναν στο δίκαιο 0-0.

Το ματς ήταν μέτριου ρυθμού, με τις δύο ομάδες να περιορίζονται, κατά κύριο λόγο σε παιχνίδι κέντρου. Ο Σαρωνικός είχε τη κατοχή της μπάλας, αλλά δημιούργησε λιγοστές ευκαιρίες μπροστά απο τα καρέ του Παπαχριστόπουλου, καθώς η Βουλιαγμένη είχε σκοπό να σταματήσει κάθε επιθετική πρωτοβουλία των παικτών του Σαρωνικού, κάτι που τελικά το κατάφερε.

Η Βουλιαγμένη είχε κάποιες καλές επιθετικές στιγμές με τους Μαντακίδη Λάμπρο, Χαλκιά και Πουλάι, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Η σπουδαιότερη φάση του αγώνα, πάντως, πραγματοποιήθηκε στο 90′ για το Σαρωνικό, αλλά το δοκάρι δεν επέτρεψε στο Βελετάκο να χρηστεί σκόρερ και να χαρίσει το τρίποντο της νίκης στην ομάδα του.

Διαιτητής: Μαλαμάς, Ρούντος, Μακρής.

Σαρωνικός Αναβύσσου: Καραλής, Δήμας, Μαλατάνος (Κοντογιαννόπουλος 60′), Κατσίκης, Κετέογλου, Ραραδάνι, Βελετάκος, Αλεξίου, Χαρίτος(Μπούκης 88′ λ.τρ.),Κριεμάδι , Τσομπανάκης(Ρέδι 46′).

Α. Ο. Βουλιαγμένης: Παπαχριστόπουλος, Ζακόπουλος, Μάνδι, Βοργίας, Αντωνόπουλος, Καρδαμίτσης, Πουλάϊ (Νικολαϊδης 85′), Παπαβασιλείου, Κουσιάκης (Χαλκιάς 75′), Μαντακίδης Π., Μαντακίδης Δ. (Τσουμπουρασβίλι 85′).

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Τα σημερινά (22/10/22) αποτελέσματα

Abola Newsroom

«Τριάρα» και πρώτη νίκη η Ατλαντίδα!

Ρένος Γιαμπουράς

ΕΠΣΑΝΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα

Abola Team