free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Άστερας Εξ.-Πέρα Κλουμπ: Συγκλονιστικό ντέρμπι με νικητή το “Δικέφαλο”

 

Εκπληκτικός αγώνας διεξήχθη στην Κυψέλη με τον “Δικέφαλο” να επικρατεί με 3-2 του Αστέρα Εξαρχείων στο γειτονικό ντέρμπι!

ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ – ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ 2–3

*Τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα, καθώς και δηλώσεις θα έχετε τη δυνατότητα να τα δείτε στην εκπομπή μας (“Πάμε Μπάλα”) τη Δευτέρα το βράδυ (10/10) στις 20:00 στο Alert TV.

Έτσι η ομάδα του Δημήτρη Παυλόπουλου πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας και “ρέφαρε” κατά κάποιο τρόπο την ήττα της πρεμιέρας! Το ματς ήταν συγκλονιστικό και αποτέλεσε πραγματική διαφήμιση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Μάλιστα και στην κερκίδα το κλίμα ήταν άψογο με περίπου 200 φίλους του Αστέρα να δίνουν άλλο παλμό στην κερκίδα (βρέθηκαν και περίπου 100 φίλοι της Πέρα Κλουμπ).

Όοσν αφορά το πως διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα οι τυπικά γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με πέναλτι στο 27′ (Κρόκος) για να έρθει ο Θ. Παυλόπουλος και να φέρει το ματς στα ίσια σε κομβικό σημείο (44′).

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε, αλλά μετά το 70′ οι δύο ομάδες αποφάσισαν να κυνηγήουν με πάθος τη νίκη, με τους “κιτρινόμαυρους” να γράφουν το 2-1 στο 75′ με κεφαλιά του Κυρκασιάδη, σε μια φάση που οι “μελανόλευκοι” ζήτησαν φάουλ νωρίτερα πάνω στο Λεφτάκη. Όμως ο Αστέρας δεν τα παράτησε και έφτασε στο 2-2 στο 80′ με την κεφαλιά του Κορφιάτη!

Και εκεί που όλοι νόμιζαν πως το ματς θα έμενε στην ισοπαλία ο Σιάσος στο 87′ είχε… άλλη άποψη κει έγραψε το τελικό 3-2 υπέρ της Πέρα Κλουμπ που ακόμη μία φορά έβγαλε ποιότητα και αγωνιστικότητα μέσα στο γήπεδο!

Στο 90’+3′ ο Μουρδουκούτας έχασε το… άχαστο αφού από δύο μέτρα και με κενή εστία μπροστά του έστειλε την μπάλα άουτ!

Διαιτητές: Π. Τσολακίδης, Ντέμσιας-Στρίκος

ΑΣΤΕΡΑΣ: Λεφτάκης, Μοσχόπουλος, Ψύλλιας, Κρόκος, Χίνος, Λ. Νάτσης (61′ Μαρινέλης), Κρομμύδας (63′ Κορφιάτης), Χάσκας (69′ Ντενίζ), Γ. Νάτσης, Πανούσης, Χουρδάκης

ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ: Νάκος, Α. Παυλόπουλος (84′ Δερβίσης), Παλαμάρας (59′ Θεολόγος), Γεωργαλής, Θ. Παυλόπουλος, Σμυρνιωτάκης, Ηλιού (54′ Ρακιτζόπουλος), Κυρκασιάδης, Πετρόπουλος, Σιάσιος, Μουρδουκούτας.

Related posts

Συνεχίζει να καλπάζει η Ένωση Βοτανικού, 5-0 τα Ταταύλα

Abola Team 3

Καπράλος: «Δεν παρεκκλίνουμε από τον στόχο»

Kώστας Παλαιολόγος

Αρίων-Κορωνίδα 0-1

Abola Team 3