free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Συνέχεια στις νίκες ο Εθνικός Πειραιά

 

Η ομάδα του Θύμιου Γεωργούλη λύγισε την αντίσταση της αξιόμαχης ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (2-1).

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη πέτυχε ο Εθνικός, μετά από εκείνη της περασμένης εβδομάδας στου Ζωγράφου, επικρατώντας αυτή τη φορά της αξιόμαχης ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ με 2-1. Στο γήπεδο Μοσχάτου οι Πειραιώτες ήταν κυρίαρχοι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και πήραν αυτό που ήθελαν απέναντι σε ένα σύνολο που πήρε μέτρα στο γήπεδο στο δεύτερο μέρος, χωρίς να φτάνουν όμως στο θετικό αποτέλεσμα.

Παρουσία περίπου 600 φιλάθλων, ο Εθνικός είχε δοκάρει σε κεφαλιά του Πεχλιβανίδη μόλις στο 3, όμως πήρε το προβάδισμα στο 11′ χάρη σε γκολ για… highlights από τον Παυλάκη, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με γυριστό σουτ. Στο 22′ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν γκολ σε σουτ του Τσικουδάκη, το οποίο όμως δεν μέτρησε αφού υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ ο Βεστάκης, με τον βοηθό να εκτιμά πως ο επιθετικός της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ επηρέαζε τη φάση. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι έθεσαν γερές βάσεις για την επικράτηση. Ήταν το 42′ όταν ο Βλάχος έκανε την κάθετη πάσα στον Κομνηνό κι εκείνος με σουτ έγραψε το 2-0, δίνοντας ασφαλές προβάδισμα στην ομάδα του λίγο πριν την ανάπαυλα. Στην επανάληψη οι πρωταθλητές Χανίων επιχείρησαν να μπουν στο ματς, κάτι που κατάφεραν με το κοντινό σουτ του Παληγεώργου στο 58′, μετά από απόκρουση του Βουτσινά σε σουτ του Βεστάκη. Ωστόσο, στον υπολειπόμενο χρόνο δεν άλλαξε κάτι, με τον Εθνικό να παίρνει τη δεύτερη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα.

Διαιτητής ήταν ο Ρούτσης, με βοηθούς τους Σεφέρη και Τριαντάφυλλο (Κορινθίας).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Θύμιος Γεωργούλης): Βουτσινάς, Στασινός, Γερόλυμος (93′ Πίσσας), Πεχλιβανίδης, Μπένα, Λεωνιδόπουλος, Κομνηνός (52′ Μαργαρίτης), Κατίδης, Μάναλης, Παυλάκης, Βλάχος (87′ Μαρούδας)

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (Γιάννης Κατσούλης): Γεωργίου, Στασινάκης, Παληγεώργος, Καρβουνιάρης, Κομπογεννητάκης (51′ Δρακάκης), Κιτράκης, Γκουτσίδης (74′ Παπαθανασίου), Ντεντάκης, Βεστάκης, Τσικουδάκης, Ταταράκης (83′ Περδικάκης). 

(Περιγραφή: Νίκος Πήλιος)

Related posts

Θωράκισε την άμυνα του με Μουσταφίδη ο Ηλυσιακός που πήρε και Σουλελέ!

Abola Team 2

Φιέστα ανόδου ο Αήττητος Σπάτων 9/6 με παιχνίδι ανάμεσα στην σημερινή ομάδα και την ομάδα που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια την περσινή σεζόν

Abola Team 3

«Λάτιν» …άρωμα με Μπουτέρ ο Εθνικός

Abola Newsroom