free page hit counter
24.7 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Παπάγος-ΠΑΟ Ρουφ 1-0 με ασύλληπτο γκολ!

Ένα ισορροπημένο παιχνίδι έλαβε χώρα στο Χολαργό με την ομάδα του Παπάγου να νικάει στην εκπνοή του αγώνα με εντυπωσιακό ψαλιδάκι έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

 

Παρόλο που κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ο ΠΑΟ Ρουφ είχε το πάνω χέρι δημιουργώντας ευκαιρίες, ο Παπάγος “έκλεψε” το παιχνίδι, το οποίο χαρκτηρίστηκε από ένταση τόσο εντός του αγωνιστικού χώρου, όσο και εκτός με τους φίλους των ομάδων να δίνουν δυναμικό παρόν. Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να παλεύουν στο χώρο του κέντρου, όπου κατά τη διάρκεια του αγώνα είδαμε πολλές σκληρές μονομαχίες.
Στο 36’ απείλησε ο Παπάγος και η απάντηση ήρθε στις καθυστερήσεις με τον ΠΑΟ Ρουφ να δημιουργεί με πολύ ωραίο σουτ κλασσική ευκαιρία για γκολ. Το πρώτο ημίχρονο έληξε με τις δύο ομάδες να προσφέρουν ένα παιχνίδι, το οποίο χαρακτήριζε η μαχητικότητα και η δίψα για τη νίκη. Με το σφύριγμα για την έναρξη του πρώτου ημιχρόνου σε διάστημα πέντε λεπτών υπήρξανδύο ευκαιρίες για τον Παπάγο, ενώ στο τέταρτο ο Ρουφ είχε μια εξαιρετική ευκαιρία για γκολ, την οποία δεν εκμεταλλεύτηκε.
Κοντά στο 70’ ο Ρουφ έφτσε πιο κοντά παό ποτέ στο γκολ σε μια φάση διαρκείας με δυο σουτ προς την εστία, τα οποία εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας του Παπάγου. Έτσι, ενώ όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα λήξει ισόπαλο ο Παπάγος έπειτα από εκτέλεση κόρνερ άνοιξε το σκορ με απίστευτο ψαλιδάκι, με συνέπεια να διαμορφωθεί το τελικό σκορ με 1-0 υπέρ των γηπεδούχων.

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ Χρηστος Παπαγιαννης
 

Related posts

ΙΑΣΩΝ – ΜΕΛΙΣΣΙΑ 1-2 (Highlights)

admin

Σούρμενα: Με απουσίες κόντρα στη Διάνα Ηλιούπολης

Abola Team

Μια ακόμα ισοπαλία ο Πανερυθραϊκός, έμεινε στο 0-0 απέναντι στον ΑΟ Περιστερίου

Abola Team 3