free page hit counter
21.3 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Νικολακάκης: «Δεν έπαιζαν ποδόσφαιρο, αλλά… κατς στο Μπογιάτι»!

 

Τι μας δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της ομάδας Θανάσης Νικολακάκης – Σοβαρό πρόβλημα για τον Κουμουλίδη που έσπασε την μύτη του

 

Σοβαρά παράπονα για το σκληρό παιχνίδι των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου εξέφρασαν από τον ΑΠΟ Νικολακάκη, μέσω του προέδρου τους.

Συγκεκριμένα, ο Θανάσης Νικολακάκης με δήλωση του στο ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν έπαιζαν ποδόσφαιρο αλλά… κατς, προσθέτοντας πως τέσσερις ποδοσφαιριστές του τέθηκαν νοκ-άουτ, οι δύο με κατάγματα.

Παράλληλα ο κ. Νικολακάκης κατήγγειλε και τη συμπεριφορά μερίδας φιλάθλων του Μπογιατίου.

Αναλυτικά η δήλωση του: «Πήγαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι στην έδρα του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου αλλά αυτό δεν ήταν ποδόσφαιρο. Ήταν… κατς!

Τέσσερις ποδοσφαιριστές μας τραυματίστηκαν σοβαρά, οι δύο με κατάγματα, ενώ ο Κουμουλίδης έχει σοβαρό πρόβλημα αφού έσπασε την μύτη του μετά από σκληρό μαρκάρισμα που δέχτηκε.

Επίσης θέλω να καταγγείλω τη συμπεριφορά οπαδών του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου, οι οποίοι από το ξεκίνημα του αγώνα μέχρι το τέλος έβριζαν, με ντροπιαστικές εκφράσεις που δεν μπορούν να ειπωθούν, ποδοσφαιριστές μας και συγκεκριμένα τον Πεΐδη. Είναι ντροπή…».

Στην ένθετη φωτογραφία ο Θοδωρής Κουμουλίδης.

 

Related posts

Ευχές για ταχεία ανάρρωση σε Μπέντα από τα Γλυκά Νερά

Ρένος Γιαμπουράς

ΕΠΣΑΝΑ: Τι έγινε στην Ανατολική Αττική

Abola Team

ΕΠΣΑΝΑ: Οι αγώνες (22/1) στην Ανατολική Αττική

Abola Team