free page hit counter
24.7 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Μεγάλη νίκη και τραυματισμός-σοκ για Παθιακάκη!

 

Η ομάδα του Γιάννη Παπασταματίου έκαμψε την αντίσταση του αήττητου, μέχρι σήμερα, Σαρωνικού (3-1), σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Αρβανιτάκη

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ 3-1

Σκληρό παιχνίδι στον Άγιο Στέφανο, με τον Παθιακάκη να επικρατεί 3-1 του αήττητου -μέχρι σήμερα- Σαρωνικού! Η ομάδα του Γιάννη Παπασταματίου, παρ’ ότι βρέθηκε την πλάτη στον τοίχο, κατάφερε να φέρει τούμπα την κατάσταση και να πανηγυρίσει σπουδαία νίκη επί ενός ισχυρού αντιπάλου.

Βέβαια, η αναμέτρηση σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Αρβανιτάκη, ο οποίος δέχτηκε αγκωνιά από αντίπαλο και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό όπου του έγιναν 7 ράμματα στο μέτωπο, αφού προηγουμένως βέβαια του είχαν δοθεί οι πρώτες βοήθειες από τον γιατρό του αγώνα κ. Παλαμαρτζή Αργύριο.

Ας τα πάρουμε, όμως, από την αρχή η οποία… ανήκε στον Σαρωνικό. Η ομάδα του Σπύρου Κοντού πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό στο ματς, όταν άνοιξε το σκορ μόλις στο 7′ με ατομική προσπάθεια του Αλεξίου. Ο Παθιακάκης από εκεί και πέρα δείχνοντας χαρακτήρα ανέβασε ρυθμούς, απείλησε και ισοφάρισε στο 30′ με τον Ντρένοβα, ο οποίος συνεργάστηκε άψογα με τον Αρβανιτάκη.

Στο 60′ ήρθε η φάση η οποία και… σημάδεψε την αναμέτρηση. Συγκεκριμένα ο Κατσίκης με αγκωνιά χτύπησε τον Αρβανιτάκη τραυματίζοντας τον σοβαρά στο κεφάλι και αντικρίζοντας ο ίδιος δεύτερη κίτρινη… Ο Παθιακάκης, από εκεί και πέρα, παίζοντας με παίκτη παραπάνω πίεσε και έψαξε τη νίκη. Το πέτυχε στο 70′ με κεφαλιά του Ιορδανίδη από κόρνερ του Μπούτιβα, ενώ στο 80′ ο Γιώτης διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

***Ο Παθιακάκης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: Το Δ.Σ του συλλόγου ευχαριστεί και συγχαίρει τον γιατρό του σημερινού αγώνα Παλαμαρτζή Αργύριο για τους χειρισμούς και την ψυχραιμία που έδειξε στον σοβαρό τραυματισμό, από αντιαθλητικό χτύπημα, στον ποδοσφαιριστή μας Αρβανιτάκη Χαρίλαο.

***Από τον Σαρωνικό Αναβύσσου εξέφρασαν παράπονα για τις διαιτητικές αποφάσεις…

Διαιτητές: Μανιώτης, Τσαλίκογλου, Μπαλαγκά

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Μεϊντάνης, Φωτίκας (50′ Ιορδανίδης), Μπούτιβας, Κόκκας, Κωστής, Αγγελίνας, Αρβανιτάκης (60′ Γιώτης), Ρόμπολας (85′ Ράπτης), Τασιούδης, Ντρένοβα, Ασημάκης.

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ: Καραλής, Σέρτζι, Μαλατάνος (65′ Κοντογιαννόπουλος), Κατσίκης, Κετέογλου, Μεγαγιάννης, Σάντρι, Παπαγιάννης, Βελετάκος, Αλεξίου (85′ Μαρινέλ), Τσομπανάκης (60′ Κυρίτσης).

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Στην Άνοιξη ο Άγγελος Ράλλης

Ρένος Γιαμπουράς

Κρυονέρι-Μαύρος Αετός 1-0

Abola Team 3

Αμφιάραος Καλάμου-Νικητές Ανθούσας 3-0

Abola Team 3