free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Στην Σταμάτα έχει… STOP!

 

Το νικηφόρο σερί που έτρεχε η Άνοιξη σταμάτησε στην… Σταμάτα, με την τοπική ομάδα να πετυχαίνει τεράστια νίκη με σκορ 2-1

 

ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΑΟ – ΑΝΟΙΞΗ 2-1

Το περασμένο Σάββατο ήταν τα Καλύβια, σήμερα σειρά πήρε η πρωτοπόρος Άνοιξη να πέσει σε… STOPστην έδρα της Σταμάτας! Η ομάδα του Θαλή Τσιριμώκου, μπορεί να μετρούσε μέχρι τώρα πέντε ισάριθμες νίκες, ωστόσο στο πλαίσιο της 6ης (εμβόλιμης) αγωνιστικής είχε την πρώτη της απώλεια…

Γι αυτό φυσικά ευθύνεται ο ΑΟ Σταμάτας, με την ομάδα του Βαγγέλη Κουτσογιάννη να επιβεβαιώνει την ανοδική της πορεία και να πανηγυρίζει σπουδαία και δίκαιη νίκη με 2-1. Ήταν ένα ντέρμπι με τα όλα του, με τους γηπεδούχους να βγάζουν ψυχή και να κατακτούν το τρίποντο με γκολ του Δημητρίου στο 86′. Η Άνοιξη, που δεν βρέθηκε στην μέρα της και πραγματοποίησε κακή εμφάνιση κυρίως στο α’ μέρος, έφυγε δικαιολογημένα με άδεια χέρια, αλλά παρ’ όλα αυτά οι άνθρωποι της διοίκησης προχώρησαν σε δήλωση παράδειγμα προς μίμηση, ευχαριστώντας τον αντίπαλο για την φιλοξενία και συγχαίρωντας τους ρέφερι για την άψογη διαιτησία!

Ας τα πάρουμε από την αρχή όμως, αφού ήταν ένα ματς ανοιχτό, με εξαιρετικό ρυθμό και φάσεις εκατέρωθεν. Πρώτη απείλησε η Σταμάτα με τον Σάββα στο 13′ ύστερα από φάουλ του Χαμπέρη, ενώ στο 15′ η Άνοιξη απάντησε στις ευκαιρίες με πλασέ του Νικήτα Αθανασόπουλου, όπου ο Πετράκης έδιωξε σε κόρνερ. Οι γηπεδούχοι που έμπαιναν πιο γερά στις φάσεις κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 20′, όταν ο Μπουρτζαλιάνι έφυγε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και με υπέροχη προσπάθεια έκανε το 1-0.

Η Άνοιξη προσπάθησε να αντιδράσει από εκεί και πέρα, απείλησε σε δύο τρεις περιπτώσεις και τελικά ισοφάρισε στο 39′. Ήταν μια σέντρα πάρε-βάλε του Νικήτα Αθανασόπουλου ο οποίος βρήκε τον Τσεβά κι αυτός με άψογο στοπάρκσμα και αριστερό σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Στην επανάληψη το ματς άνοιξε ακόμα περισσότερο, με την Άνοιξη να απειλεί σε τρεις περιπτώσεις με τους Νικήτα Αθανασόπουλο (48′), Γιάννη Αθανασόπουλο (72′) και Δρακόπουλο (82′). Η Σταμάτα είχε και εκείνη κάποιες καλές στιγμές, αλλά είχε παράλληλα και την… ουσία, που ήταν το δεύτερο γκολ! Αυτό, λοιπόν, ήρθε στο 86′, όταν ο Δημητρίου με άψογο πλασέ νίκησε τον Μουλά και διαμόρφωσε μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς το τελικό 1-2…

***Ο πρόεδρος της Άνοιξης Τάσος Αγγέλικας προχώρησε στην παρακάτω δήλωση, παράδειγμα προς μίμηση, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα: Ευχαριστούμε τη διοίκηση του ΑΟ Σταμάτάς και τον πρόεδρο Χρήστο Πέππα για την άψογη φιλοξενία εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και δεσμευόμαστε να ανταποδώσουμε στο β´ γύρο. Καλή συνέχεια στην ομάδα της Σταμάτας. Πολλα συγχαρητήρια στο διαιτητή και στους βοηθούς πήραν άριστα 10, ηταν αλάνθαστοι, μακάρι να υπάρχουν τέτοιες διαιτησίες σε ολα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

 

Οι δύο προέδροι των ομάδων, Χρήστος Πέππας και Τάσος Αγγέλικας…

***Από την Σταμάτα δεν υστέρησε κανείς, με τον Νίκο Πέππα να συνθέτει εξαιρετικό δίδυμο στα χαφ με τον Χαμπέρη και τον Δημητρίου να κάνει τη διαφορά μπροστά! 

Διαιτητές: Κορδολαίμης, Καραθανάσης, Γουρνιάς

ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΑΟ: Πετράκης, Τορλαχίδης (46′ Ζαχαρόπουλος), Φαραντάκης, Μητρόπουλος, Μπάλαρης, Σάββας (79′ Σμυρναίος), Δημητρίου, Χαμπέρης, Μπουρτζαλιάνι, Νίκος Πέππας, Μπέντης.

ΑΝΟΙΞΗ: Μουλάς, Ελούνα Αμπέλε, Τρακάκης, Κυριάκης, Αθανασόπουλος Ι. Ράλλης, Θεοδώρου (46′ Δρακόπουλος), Αθανασόπουλος Ε. (73′ Δαρζέντας), Αθανασόπουλος Ν., Δρόσος (57′ Γεωργούσης), Τσεβάς.

ΠΗΓΗ  ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑΣ.

 

Related posts

Τον 19χρονο ταλαντούχο τερματοφύλακα Βασίλη Παναγούλη απέκτησε ο Πρωτέας από την Αναγέννηση Πετρούπολης.

Ρένος Γιαμπουράς

Ο Παθιακάκης 5-1 εκτός τον Γέρακα

Abola Team 3

ΕΠΣΑΝΑ: Τα σημερινά (5/12) πλήρη αποτελέσματα

Abola Team