free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Θέλει και μπορεί να διατηρήσει τα σκήπτρα το Κερατσίνι

 

Η ομάδα του Σάκη Δέδε απέδειξε την ανωτερότητά της στο γήπεδο Μοσχάτου όπου και επικράτησε των «πράσινων» με 3-0!

 

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ 0-3

Παρά το γεγονός πως έπαιζε από το 55’ με παίκτη λιγότερο (αποβολή Μάλλη με δεύτερη κίτρινη για εξύβριση), το Κερατσίνι συνεχίζει στην δ’ φάση του Κυπέλλου. Αναμφίβολα οι “ροσονέρι” εκμεταλλεύθηκαν την ξεκάθαρη ποιότητα κάποιων συγκεκριμένων του μονάδων και σε συνδυασμό με την ικανότητά τους να αξιοποιούν τις στημένες φάσεις, έφθασαν στη σπουδαία πρόκριση. Πρωταγωνιστής και πάλι ήταν ο Φούντας που πέτυχε δύο τέρματα (30’, 45’ το πρώτο με φάουλ). Νωρίτερα είχε ανοίξει το σκορ για λογαριασμό των φιλοξενούμενων ο Μπατής (16’ με κεφαλιά μετά από κόρνερ Σκορδίλη). 

Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες λίγες εκλάμψεις στο παιχνίδι, αλλά δεν άξιζαν να πάρουν κάτι περισσότερο.

Διαιτητές: Λαμπαδαρίου, Καρακελλές- Κορώνας

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Ντεντές Γκορόγιας, Γιαννόπουλος (46’ Διοκμετζίδης – 50’ λ.τρ. Μικρούλης), Αλτόγλου, Παπαδόπουλος, Φιαμέγκος, Τσιφλίδης, Πάνο (63’ Παππάς), Στάμος, Μπαμίχα, Αθανασόπουλος.

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Φραντζεσκάκης, Σφυρογιαννάκης (58’ Γκουριώτης), Σκορδίλης, Αγγελάκης, Βαττής, Μπατής, Μάλλης, Γκιάτης, Χανιώτης (81’ Πλατέλας), Φούντας, Πουλάκης (74’ Τουρνάς).

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Όλα τα ζευγάρια της 3ης και της 4ης φάσης του Κυπέλλου Πειραιά

Abola Team 2

Κλήση για προπόνηση στις Μικτές Πειραιά για 5/3

Abola Team 3

Η ΕΠΣ Πειραιά για την αιμοδοσία της 16ης Νοεμβρίου

Abola Team 3