free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Ο Αετός (Πικερμίου) πέταξε ψηλά, 3-0 τον Παμπαιανικό!

 

Ο Αετός πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣΑΝΑ

 

 

ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 3-0

Απόλυτος κυρίαρχος ο Αετός Πικερμίου επικράτησε με 3-0 του Παμπαιανικού και πραγματοποίησε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣΑΝΑ.

Μετά από ένα μέτριο, όσον αφορά το θέαμα, α’ ημίχρονο, οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν δευτερόλεπτα πριν το σφύριγμα του διαιτητή για την λήξη του ημιχρόνου, με ωραία προσπάθεια του Κιλιμτζίδη ο οποίος πιεζόμενος πλάσαρε τον τερματοφύλακα Μεσονέζη. Αφού προηγουμένως στο 15′ ο Αετός είχε την ευκαιρία να προηγηθεί με τον Κονταρίνη το σουτ του οποίου χτύπησε στο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο δημιούργησαν πολλές φάσεις για γκολ και εκμεταλλευόμενοι την κακή απόδοση των παικτών του Παμπαιανικού έφτασαν σε μια άνετη νίκη με σκορ 3-0. Μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσουν οι Πράσινοι είχαν στο 49′ με τον Κατσικώστα όμως το σουτ που επιχείρησε χτύπησε στο δοκάρι του Χατζόπουλου. Αμέσως στο επόμενο λεπτό έχασε καλή ευκαιρία ο Ιωάννου, ενώ στο 54′ σουτ του Σερμάγια δεν είχε ευτυχή κατάληξη.

Στο 70′ κέρδισε πέναλτι ο Σερμάγιας και το εκτέλεσε εύστοχα ο Ιωάννου γράφοντας το 2-0. Μετά από 5 λεπτά (75′) ο Αηδώνης ο οποίος είχε μπει αλλαγή στο ματς, από πλεονεκτική θέση πλάσαρε εύστοχα και σημείωσε το 3-0.

Από μία πολύ καλή ευκαιρία είχαν και οι δύο ομάδες στο τελευταίο πεντάλεπτο, όταν στο 86′ από εξαιρετική θέση η κεφαλιά του Γκιντίδη έφυγε άουτ, ενώ στο 90′ σε διπλή προσπάθεια ο Κατσικώστας δεν μπορεσε να βρει δίχτυα.

Στο τέλος του αγώνα η πρόεδρος του Αετού κα. Κολοβού, η οποία σημειωτέον παρακολούθησε τον αγώνα από την εξέδρα, πήγε στα αποδυτήρια και συνεχάρη τον προπονητή και τους παίκτες για την νίκη της ομάδας.

Διαιτητές: ΒΛΑΧΟΣ ΑΝΔ ., ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ Δ., ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ Α.

ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ: Γκούτσιας (40′ λ.τρ. Χατζόπουλος), Ζέχα, Φράγκος, Αρβανιτίδης, Καλογεράκης, Γκιντζίδης, Κονταρίνης, Σερμανάι, Κιλιμτζίδης, Ζαφειρόπουλπος (70′ Αϊδόνης), Ιωάννου (76′ Αντωνόπουλος).

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Μεσινέζης, Κατσίμπρας (46′ Παρθένης), Φράγκου, Μπρέγιαννης, Ξεφτεράκης, Λοτσάρης, Δούβος (65′ Αντωνόπουλος), Δημήτρουλας (73′ Βεντούρης), Κατσικώστας, Τσιγάρας, Γιαμάς.

(πηγή: irafina)

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Η δράση στην Ανατολική Αττική

Abola Team

Τον 21χρονο αμυντικό Θοδωρή Ράπτη απέκτησε ο ΑΟ Άρτεμις

Abola Team 3

ΕΠΣΑΝΑ A.O ΑΝΟΙΞΗΣ ΠΑΙΚΤΗ ( Β. ΚΟΛΩΤΑΣ) 23-11-16 VIDEO

Ρένος Γιαμπουράς