free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Πέρασε και από την Βουλιαγμένη ο Θησέας!

 

Η ομάδα του Βλάση Χατζηαναστασίου πήρε ακόμα ένα σπουδαίο διπλό, αφού επικράτησε 1-2 του ΑΟΒ

 

ΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΑΓΣΑ ΘΗΣ.ΕΘΝ.ΜΑΚΡΗΣ 1-2

Μετά τον Ωρωπό και τον Διόνυσο, ο Θησέας… άλωσε ακόμα μια έδρα, αυτή της Βουλιαγμένης και αναδεικνύεται σε ομάδα των διπλών! Οι «Άγιοι» του Βλάση Χατζηαναστασίου λοιπόν, στο πλαίσιο της 6ης (εμβόλιμης) αγωνιστικής επικράτησαν 1-2 του ΑΟΒ, με αποτέλεσμα να φιγουράρουν όντας αήττητοι στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η αναμέτρηση της Τετάρτης (12/10) πάντως δεν ήταν εύκολη για τον Θησέα, ο οποίος ήταν καλύτερος στο α’ μέρος, ωστόσο δέχτηκε πίεση στην επανάληψη, από μια Βουλιαγμένη η οποία αν και έπαιζε με δέκα παίκτες από το 60′, το πάλεψε μέχρι τέλους…

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή, όπου το πρώτο 45λεπτο ανήκε στους φιλοξενούμενους. Ο Θησέας μπήκε δυνατά, απείλησε σε δύο περιπτώσεις με τους Ζιάγκο – Σοφρόνη και τελικά η υπεροχή του απέφερε καρπούς στο 30′, όταν από σέντρα του Λαγού ο Γεωργάτος έκανε το 0-1. Η Βουλιαγμένη απείλησε σε μια περίπτωση στο α’ μέρος με σουτ άουτ του Παντελή Μαντακίδη. Στην επανάληψη ο Θησέας έδωσε χώρο στους γηπεδούχους οι οποίοι ανέβασαν τις γραμμές τους και έψαξαν απαντήσεις. Στο 61′ η Βουλιαγμένη έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα ο Λάμπρος Μαντακίδης, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε δεχτεί την πρώτη κάρτα για διαμαρτυρία, ζητώντας πέναλτι για μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή…

Παρ’ ότι οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν, ο ΑΟΒ συνέχισε την πίεση του αλλά ο σταθερός Τσούκας δεν αντιμετώπισε προβλήματα. Στο 72′ αποβλήθηκε από τον πάγκο των γηπεδούχων ο εκπρόσωπος της ομάδας Νίκος Κούτρης για διαμαρτυρία, ενώ όλα τελείωσαν ουσιαστικά στο 80′ όταν ο Μαγκουσοχατζάκης με πλασέ σημείωσε το 0-2 και κλείδωσε τη νίκη του Θησέα. Το μόνο που κατάφερε η Βουλιαγμένη ήταν να μειώσει στο τελικό 1-2 με τον Παφίτη στο 85′.

***Καλή εμφάνιση από τον Θησέα κυρίως στο α’ μέρος, ξεχώρισαν οι σκόρερ Γεωργάτος και Μαγκουσοχατζάκης. Πολύ καλός και ο 15χρονος, παρακαλώ, Κωνσταντόπουλος.

Διαιτητές: Αντωνίου, Πολυχρονιάδης, Κάλλης

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Παπαχριστόπουλος, Ζακόπουλος, Λανάι, Βοργιάς, Αντωνόπουλος (46′ Παφίτης), Καρδαμίτσης, Πουλάι, Παπαβασιλείου (46′ Τσοπουρασβίλι), Κουσιάκης (80′ Χαλκιάς), Μαντακίδης Παντελης, Μαντακίδης Λάμπρος.

ΑΓΣΑ ΘΗΣ.ΕΘΝ.ΜΑΚΡΗΣ: Τσούκας, Μαγγίνας, Νικολέας, Τσέλιος, Μιναδάκης, Σοφρόνης (50′ Νικηφοράκης), Κωνσταντόπουλος (75′ Διασύτης), Μαγκουσοχατζάκης, Γεωργάτος, Λαγός (70′ Χατζόπουλος), Ζιάγκος.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ

Related posts

Φιλικό – γιορτή με την Κ20 της ΑΕΚ ο Αχιλλέας Κάτω Αχαρνών

Η Άνοιξη στο πλευρό του προέδρου του Παμπαιανικού

Abola Team 3

Αχιλλέας Κ. Αχαρνών-Πρωτέας Παλ. Φώκαιας 0-0

Abola Team 3