free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Σε ρυθμούς ντέρμπι Νεοπεντελικός και Ατρόμητος!

 

Αυτο το Σαββατοκύριακο θα βρεθούν αντιμέτωπες οι ομάδες των Βορείων Προαστίων Νεοπεντελικός και Ατρόμητος Χαλανδρίου σε ένα παιχνίδι, το οποίο έχει ειδικό βάρος και για τους δύο, καθώς η νίκη είναι σημαντική για λόγους γοήτρου. Οι ετοιμασίες από πλευράς Νεοπεντελικού είναι διαρκείς, καθώς τόσο η δίοικηση όσο και οι παίκτες καταλαβαίνουν τη σημασία, που θα έχουν οι τρεις βαθμοί από ένα τέτοιο παιχνίδι. Γι’ αυτό κιόλας σε αυτό το παιχνίδι η ομάδα της Πεντέλης θα μπει πιο δυνατά από ποτέ για το τρίποντο!

Από την άλλη πλευρά ο Ατρόμητος, που θέλει να διεκδικήσει τους πρώτους τρεις πόντους, αλλά και το γόητρο της νίκης, αυτή τη βδομάδα πραγματοποιεί πολύ σκληρές προπονήσεις με έμφαση στα τρεξίματα, προκειμένου να βγάλει ενέργεια η ομάδα επιθετικά και να αξιοποιήσει την καλή αμυντική της λειτουργία. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες οι παίκτες του Ατρομήτου πραγματοποιούν προπονήσεις αυτήν την βδομάδα, οι οποίες είναι μεγαλύτερου βαθμού δυσκολίας σε σχέση με τις προηγούμενες αγωνιστικές. Την Παρασκευή ωστόσο, το βάρος έπεσε σε ασκήσεις τακτικής και το μόνο που μένει να φανεί είναι αν όλα αυτά θα έχουν αποτέλεσμα στο γήπεδο.

Ο Νεοπεντελικός είναι μια σκληρή ομάδα, που στο γήπεδό της τα δίνει όλα για τον κόσμο της Πεντέλης και το μόνο σίγουρο είναι πως σε ένα σημαντικό παιχνίδι, όπως αυτό οι αντίπαλοί του αναμένεται να αντιμετωπίσουν μια ομάδα που θα δώσει “μάχη” εντός των τεσσάρων γραμμών

ΡΕΠΟΡΤΑΖ Χρηστος Παπαγιαννης

Related posts

Κράτησε όλον τον βασικό κορμό η Κηπούπολη!

Kώστας Παλαιολόγος

Θα κάνει δοκιμές παικτών η Χρυσούπολη

Ρένος Γιαμπουράς

Mιράκας (Άτταλος Ν. Φιλαδέλφειας):”Καλύτεροι στο δεύτερο μέρος”(vid)

abola10