free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

«Βόμβα» με Λεοντίου από τον ΠΟΨ!

 

Η απόκτηση ενός παίκτη με την αγωνιστική αξία και εμπειρία του Σωτήρη Λεοντίου ισχυροποιεί σε μέγιστο βαθμό την ομάδα του ΠΟ Ψυχικού!

 

Μπορεί να μην είναι ο παλιός καλός Λεοντίου, αλλά όπως και να έχει το να καταφέρνει ο ΠΟΨ να εντάσσει στο δυναμικό του ένα ποδοσφαιριστή με τις παραστάσεις του Σωτήρη Λεοντίου, μόνο να κερδίσει έχει!

Ο παλιός «άσος» του Παναθηναϊκού επανέρχεται στα αγωνιστικά δρώμενα μετά την περσινή του συμμετοχή με το Αιγάλεω, που δεν κατάφερε να προσφέρει τα αναμενόμενα, κάτι που στους «πράσινους» ευελπιστούν να πράξει τώρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σωτήρης Λεοντίου ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού όπου το 2002 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και αγωνίστηκε στους «πράσινους» έως το 2012 έχοντας περάσει ενδιάμεσα ως δανεικός από Μαρκόπουλο, Προοδευτική, Καβάλα και Ηλιούπολη. Μετά τον Παναθηναϊκό επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν ο Απόλλων Σμύρνης με τον οποίο και κέρδισε την άνοδό στην Superleague (2013), ακολούθησε ο Φωστήρας (2014), ενώ από τον Σεπτέμβριο του 2014 αγωνιζόταν στον Θεσπρωτό (Γ Εθνική).

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Αντώνης Καρπούζας: “Η φανέλα του Αγ. Δημητρίου-της Μπάρτσας είναι βαριά. Οι του ΑΟ Ιλίου ας αφήσουν τους όποιους χαρακτηρισμούς και να έρθουν να παίξουν την μπαλίτσα τους”-Τζινευράκης: Απάντηση στο γήπεδο

Abola Team 3

Επιστροφή Παντελή Σταθόπουλου στο Γκυζιακό

Abola Team

Bροχή τα γκολ για Νότα και Δάφνη Αθηνών!

abola10