free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

ΑΠΕΛάρα στην Αγία Άννα!

 

Μεγάλο διπλό για την ομάδα του Θανάση Πετούρη, που επικράτησε 0-2 του Νικολακάκη

 

ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ – ΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 0-2

Σπουδαία νίκη για την ΑΠΕ Λαυρεωτική, η οποία… άλωσε την Αγία Άννα! Η ομάδα του Θανάση Πετούρη, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση κατάφερε να επικρατήσει δίκαια 0-2 του ισχυρού Νικολακάκη σ’ αυτή την 5η αγωνιστική, ανεβαίνοντας βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, με τους Λαυριώτες να έχουν απλά μια ελαφρά υπεροχή και φυσικά την σπουδαιότερη ευκαιρία με το δοκάρι του Γιαχάεβ στο 30′. Ο Νικολακάκης, που συνολικά δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, απείλησε με μια κεφαλιά, όπου ο Παππάς έβγαλε εύκολα. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΠΕΛ μπήκε ψυχωμένα, πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έδειχνε να ελέγχει την κατάσταση. Τα πράγματα για τον Νικολακάκη μάλιστα έγιναν δύσκολα μετά το 70′ όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Πεΐδης για μαρκάρισμα.

Οι Λαυριώτες εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα και άνοιξαν το σκορ στο 75′. Ο διακριθέντας Σεΐτι έκανε υπέροχη ατομική προσπάθεια, απέφυγε δύο αντιπάλους του, σέντραρε και ο Απέργης με πλασέ νίκησε τον Κολιάκη. Όλα ουσιαστικά τελείωσαν στο 79′, όταν και πάλι ο Σεΐτι… σέρβιρε με ωραία σέντρα και, αυτή την φορά, ο Μεντί με σουτ έγραψε το 0-2. Ο σκόρερ να σημειώσουμε πως δευτερόλεπτα μετά αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, λόγω του ότι μπήκε στον αγωνιστικό χώρο χωρίς να ζητήσει την άδεια του διαιτητή Μανιώτη.

***Διακριθέντες για την Λαυρεωτική οι Σεΐτι, Χάλαρης και Απέργης

***Ο τεχνικός της ΑΠΕΛ, Θανάσης Πετούρης, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε: «Μπράβο σε όλη την ομάδα για τη μεγάλη νικη που πετύχαμε σημερα. Ευχαριστουμε την ομάδα Νικολακάκης για την φιλοξενεία καθώς και την άψογη διαιτησία (Μανιώτη, Γκοντα& Καραθανάση)».

Διαιτητές: Μανιώτης, Γκόντα, Καραθανάσης

ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Κολιάκης, Δαμιανίδης, Καραγιαννίδης, Παπαδόπουλος, Τσαπανίδης, Πεΐδης, Κίτζος (46′ Νταγιάντας), Καβάσης (65′ Καβάσης), Εγιουρούμ, Πιτσούνης, Μουκάνης (77′ Σταύρου).

ΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Παππάς, Απέργης (89′ Βουκελάτος), Μαρινάκης, Πώχος, Παντελιάς, Χάλαρης, Τζώρας (65′ Χουσεΐν), Μαραγκός, Μεντί, Γιαχάεβ (85′ Ακαρέπης), Σειτι.

ΠΗΓΗ  ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Σούπερ μεταγραφική βόμβα με την απόκτηση του Μιχάλη Neumann ο Αστέρας Βάρης

Abola Team 3

Διπλό παραμονής η Λαυρεωτική στα Γλυκά Νερά

Abola Team 3

Ο Σπύρος Κοντός αποχαιρετά τον Κεραυνό Κερατέας!

Ρένος Γιαμπουράς