free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Από «τριάρα» σε… «τριάρα» η Ατλαντίδα!

 

Με μαέστρο τον Χρυσάφη και εκτελεστή τον Κούτρο, η ομάδα του Βαγγέλη Τσιώλη πήρε τρίτη διαδοχική νίκη με το ίδιο σκορ (3-0 την Μαρκό), παίζοντας αυτή την φορά και εξαιρετικό ποδόσφαιρο – Ντεμπούτο και ο Καμπάνταης!

 

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΜΑΡΚΟ 3-0

Πήρε φόρα και πετάει από «τριάρα» σε… «τριάρα»! Η Ατλαντίδα πανηγύρισε το Σάββατο (15/10) τρίτη διαδοχική νίκη, και μάλιστα με το ίδιο σκορ, επικρατώντας 3-0 της Μαρκό. Η ομάδα του Βαγγέλη Τσιώλη, αυτή την αγωνιστική έπαιξε και όμορφο ποδόσφαιρο, έχοντας πρωταγωνιστές τον… μαέστρο Χρυσάφη (τρεις ασίστ) και τον… εκτελεστή Κούτρο (δύο γκολ).

Αξίζει να σημειώσουμε πως το ντεμπούτο του με την φανέλα της Ατλαντίδας έκανε το πιο βαρύ όνομα που αγωνίζεται στα γήπεδα της Ανατολικής Αττικής ο Λεωνίδας Καμπάνταης. Ο έμπειρος επιθετικός ήταν ορεξάτος, έδειξε διάθεση κυνηγώντας όλες τις φάσεις και με το καλημέρα φάνηκε η μεγάλη του κλάση…

Από εκεί και πέρα, στο πρώτο 45λεπτο η Ατλαντίδα ήταν κυρίαρχη του αγώνα, άσκησε πίεση και με καλή κυκλοφορία έψαξε το γρήγορο γκολ. Το βρήκε τελικά στο 20′, όταν από εκτέλεση κόρνερ του Χρυσάφη η μπάλα έφτασε στον Κούτρο κι αυτός με πλασέ έκανε το 1-0. Λίγο πριν φύγει το ημίχρονο ήρθε και το δεύτερο γκολ: Δημιουργός και πάλι ο Χρυσάφης που εκτέλεσε το φάουλ με το μαγικό αριστερό του πόδι και ο Κολοτούρος με κεφαλιά δεν άφησε περιθώρια στον Κακάγια. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έριξαν ταχύτητα, με την Μαρκό να παίρνει κάποια μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Όλα τελείωσαν στο 70′, όταν ο Χρυσάφης με ωραία μπαλιά βρήκε τον Κούτρο κι αυτός με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

***Κορυφαίοι για την Ατλαντίδα, που έκανε σίγουρα το καλύτερο φετινό της παιχνίδι και δείχνει να ρολάρει, οι Χρυσάφης, Κούτρος, Μαλάι και Κουλλίρα. 

Διαιτητές: Δραγάτης, Τσαλικόγλου, Πολυχρονιάδης

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Φυλακτός, Τσιτοφώτος, Μανώλα, Κουλλίρα, Κολοτούρος, Μπούμπας, Κόντι (70′ Πανόπουλος), Μαλάι, Κούτρος (81′ Παππάς), Χρυσάφης, Σιούτης (50′ Καμπάνταης).

ΜΑΡΚΟ: Κακάγιας, Σκορδάς, Σιδερής (62′ Μοιρασχεντής), Πλίτσης, Τζανής, Τσετβερίκοφ (68′ Μερκούρης), Καλαβρός, Δημογιάννης, Βασιλός, Μινάι (55′ Λέμε), Ζαφειρόπουλος.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Φιλική ήττα για την Ατλαντίδα

Ρένος Γιαμπουράς

Προφορική συμφωνία με Γλυκά Νερά ο σπουδαίος νεαρός επιθετικός Βασίλης Σαντριάς

Abola Team 3

ΕΠΣΑΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Φαράκου 6-11-16 VIDEO

Ρένος Γιαμπουράς