free page hit counter
20.2 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Ασταμάτητο το Παλαιό Φάληρο!

 

Η ομάδα του Γιάννη Γαζή λύγισε και τον αξιόμαχο ΠΟ Ψυχικού (2-0).

 

αρακτήρα έδειξε και στα… δύσκολα το Παλαιό Φάληρο, πανηγυρίζοντας ακόμη μία νίκη στη φετινή σεζόν! Η ομάδα του Γιάννη Γαζή έκανε το «4 στα 4» απέναντι στον δυνατό ΠΟ Ψυχικού, τον οποίο λύγισε στο τελευταίο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης που φιλοξενήθηκε στο γήπεδο Κάτω Χαλανδρίου, επικρατώντας με 2-0. Έτσι, παρέμεινε στην κορυφή του 2ου ομίλου της Β’ κατηγορίας, ανακτώντας διαφορά τεσσάρων βαθμών από τις ομάδες που ακολουθούν.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, με τους δύο αντιπάλους να μην επιτυγχάνουν να φτάσουν με αξιώσεις στις εστίες. Τελικά, χρειάστηκε να φτάσουμε στο 73′ για να ανοίξουν το σκορ οι φιλοξενούμενοι χάρη σε ένα πέναλτι που κέρδισε ο Κωνσταντινίδης και αμφισβήτησαν έντονα οι γηπεδούχοι. Ο Ντόνε ευστόχησε από τα έντεκα βήματα και έδωσε το προβάδισμα στο Παλαιό Φάληρο, που «κλείδωσε» το τρίποντο στο 90′, όταν ο Κωνσταντινίδης έγινε αποδέκτης της μπάλας από την άψογη ασίστ του Ντόνε και με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 2-0.

Να σημειωθεί ότι περίπου 300 φίλαθλοι παρακολούθησαν ένα ενδιαφέρον και δυνατό παιχνίδι.

Διαιτητής ήταν ο Αργυρός, με βοηθούς τους Γιαννόπουλο και Κουντουρέλλη.

ΠΟ ΨΥΧΙΚΟΥ (Γιώργος Παπαδόπουλος): Χρανιώτης, Βερόπουλος, Καπάνταης (64′ Ζουλαλί), Κωνσταντάτος, Μ. Παπαδόπουλος, Μπραχιμλάρι, Γούλας, Κουκουμαφτσής (77′ Πατέλης), Ναστούλης, Καρυστινός (82′ Μπέκα), Σίκας

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Γιάννης Γαζής): Καραμαλίγκας, Βλάμης, Τοπάλλι (46′ Λουμίδης), Κοθράς, Καραγιαλάνης, Ασλανίδης, Παπανδρέου (81′ Μεμπελίκας), Μαρούσης, Τρυφωνίδης (63′ Γκιόλας), Ντόνε, Κωνσταντινίδης.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Φοίνικας Περιστερίου-Αίμος Πετρούπολης 0-1

Abola Team 3

Σημαντικές αποφάσεις στην Γενική Συνέλευση του Θρίαμβου Αθηνών

Abola Team 3

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ: ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ – ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ SOBOTOVIC – VIDEO

Ρένος Γιαμπουράς