free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Παιχνίδι για γερά νεύρα στο Χολαργό!

Χολαργός και Ηλιούπολη βρέθηκαν αντιμέτωποι στο γήπεδο του Χολαργού σε μια αναμέτρηση, η οποία κράτησε ζωντανό το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι το τελευταίο λεπτό. Η “καυτή” κερκίδα του χολαργού έδωσε μια αίσθηση ντέμρπι απέναντι στην Ηλιούπολη, με την “Αυτόνομη Θύρα” να βγάζει πολύ ενέργεια και έξυπνα συνθήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ωστόσο, το καλό στήσιμο της Ηλιούπολης είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα να βγάλει μέταλλο σκληρής ομάδας και να “ξεφύγει” με το διπλό σε μία δύσκολη έδρα όπως την χαρακτήρισαν οι άνθρωποι της ομάδας.

 

 Το πρώτο ημίχρονο εξελίχθηκε με τις δύο ομάδες να βγάζουν αρκετές φάσεις, αλλά σε μια “μαγική” στιγμή για την Ηλιούπολη με εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ, το οποίο διατηρήθηκε μέχρι το τέλος του αγώνα. Πολλές μάχες στο χώρο του κέντρου, σκληρά μαρκαρίσματα και επιθετικό ποδόσφαιρο ήταν αυτό, που είδαμε από τις δύο ομάδες με το Χολαργό να έχει την κατοχή, αλλά να μην μπορέι να την αξιοποιήσει αποτελεσματικά. Από την άλλη η Ηλιούπολη, η οποία κατά τη διάρκεια της εβδομάδας δουλεύει έξτρα σε στημένα και τακτική είχε ένα συγκεκριμένο πλάνο παιχνιδιού, το οποίο απέδωσε και τους χάρισε το διπλό σε μια δύσκολη έδρα.

 

 

 Στο δεύτερο ημίχρονο ο Χολαργός πίεσε, ανέβηκε, απείλησε, αλλά δεν πέτυχε το πολυπόθητο γκολ, σημειώνοντας πολλές ευκαιρίες και δείχνοντας, πως το σκορ αδικούσε την απόδοση τω παικτών του. Λίγο η τύχη, λίγο η δίψα για νίκη και η πολύ σημαντική επέμβαση του τερματοφύλακα της Ηλιούπολης στα τελευταία λεπτά σε μια φάση, η οποία φαινόταν σίγουρο γκολ, έφτασαν για να πάρουν το παιχνίδι οι ερυθρόλευκοι. Ο Χολαργός αν και έχασε έδειξε θετικά σημάδια και αν δουλέψει στα λάθη του θα βελτιωθεί και έχει τη δυνατότητα να παίξει καλό ποδόσφαιρο! 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ Χρηστος Παπαγιαννης.

Related posts

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΣΚΕΠΕΤΑΡΗ ΣΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Abola Team 3

Παραδίδει την προεδρία του Θριάμβου ο Θεμελίδης

Ρένος Γιαμπουράς

Όρθιος στην Αργυρούπολη ο Αστέρας

abola10