free page hit counter
22.5 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Σε ρυθμούς ντέρμπι Νεοπεντελικός και Ατρόμητος!

Το μεσημέρι της Κυριακής στο Δημοτικό Γήπεδο Μελισσίων εκτυλίχθηκε ένα ντέρμπι με πολλά γκολ, πολλές ευκαιρίες και πολύ όμορφο ποδόσφαιρο ανά διαστήματα.

 
 

Ο Ατρόμητος Χαλανδρίου επικράτησε με σκορ 2-3 επί του γηπεδούχου Νεοπεντελικού, σκοράροντας και τα 3 γκολ του στο πρώτο ημίχρονο.

Επομένως, το πρώτο ημίχρονο το επιμέρους σκορ διαμορφώθηκε στο 3-1, ενώ το παιχνίδι έληξε με 3 γκολ υπέρ του Ατρομήτου και 2 υπέρ της ομάδας της Πεντέλης.

Στο πρώτο ημίχρονο, που μπήκαν τα περισσότερα γκολ ξεχώρισε η ομάδα του Χαλανδρίου, η οποία μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι με τον κόουτσ να έχει προσανατολίσει την ομάδα σε ένα στυλ παιχνιδιού με πολύ πίεση, προκειμένου να πετύχει το γρήγορο γκολ. Αυτός ο τρόπος απέδωσε, καθώς στα πρώτα λεπτά του αγώνα μπήκε το πρώτο γκολ του Ατρομήτου και είχε ως αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου να μπουν και τα άλλα 2 γκολ, που πέτυχε η ομάδα του Χαλανδρίου.

Παρά τις αμφιβολίες για τον αμυντικογενή προσανατολισμό του 4-4-2, το σύστημα σε συνδυασμό με τις οδηγίες του προπονητή απέδωσαν στο γήπεδο, γεγονός το οποίο δικαιολογεί και την πολύ θετική εικόνα που έδειξε ο Ατρόμητος. Πολύ σημαντικό στοιχείο, που πρέπει να λάβουμε υπόψη, είναι πως και τα 3 γκολ του Χαλανδρίου προήλθαν από συνεργασίες και ομαδικό παιχνίδι, οπότε φανερώνεται και η δουλειά στις προπονήσεις.

Στον αντίποδα η Παντέλη άργησε να “μπει” στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να δεχθεί το γρήγορο γκολ και εν συνεχεία να μη μπορέσει να δώσει απάντηση στον πιεστικό τρόπο παιχνιδιού του Ατρόμητου. Ωστόσο, στα τελευταία λεπτά έδειξε να βρίσκει τα πατήματά της φτάνοντας στο γκολ κατά την εκπνοή του ημιχρόνου, με συνέπεια να δώσει ξανά χαρακτήρα ντέρμπι και πρακτικά στον αγώνα. Έτσι, με το σκορ στο 1-3 οι δύο ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια με τους φιλοξενούμενους ευχαριστημένους και τους γηπεδούχους προβληματισμένους.

Η εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνεται με αυτήν του πρώτου, καθώς η Πεντέλη μπήκε δυνατά, προκειμένου να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα του “Βουνού” φάνηκε αποφασισμένη να ανατρέψει το εις βάρος της αποτέλεσμα και έδειξε πως με την εικόνα της στο πρώτο ημίχρονο αδίκησε τον εαυτό της, καθώς όχι μόνο ήταν πιο σταθερή αμυντικά, αλλά είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας. Κάποια λάθη στην άμυνα παραλίγο να αυξήσουν τη διαφορά στο σκορ, ωστόσο ο νεαρός τερματοφύλακας της όποτε χρειάστηκε ήταν παρόν, ενώ το κέντρο λειτούργησε καλύτερα σε σχέση με το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο.

Με αυτόν τον τρόπο ο Νεοπεντελικός, κατάφερε να μειώσει το σκορ στο 2-3, που ήταν και το τελικό σκορ, δίχως όμως να έχει τον απαραίτητο χρόνο να διεκδικήσει την ισοπαλία.

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ Χρηστος Παπαγιαννης

Related posts

Συνεστίαση οι Λύκοι Χαϊδαρίου

admin

Tεσσάρα ο Εθνικός Αστέρας ||| 4 – 0 τον Χαλκηδονικό

Abola Team

H Ηλιούπολη, απ’ ότι ο Θρίαμβος Αθ., καθώς επικράτησε με 3-0.

Abola Team 2