free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Επίσημα παράπονα από Αγία Παρασκευή

 

«Μας δημιουργούνται συναισθήματα αγανάκτησης, όταν μας στερούν κάτι που δικαιούμαστε» αναφέρεται σε σημείο της ανακοίνωσης που εξέδωσε η «Σάντα».

 

ην αγανάκτησή τους για τη διαιτησία στον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (16/10) με τους Αγίους Αναργύρους (0-0) θέλησαν να εκφράσουν με επίσημο τρόπο οι άνθρωποι της Αγίας Παρασκευής. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η «Σάντα», επισημαίνεται πως δεν υποδείχθηκαν «δύο πεντακάθαρα πέναλτι», ενώ σημειώνεται επίσης ότι ο διαιτητής Μπακογιάννης ανέχθηκε το σκληρό παιχνίδι των κυανέρυθρων. Πάντως, θα πρέπει να αναφερθεί ότι το ύφος της ανακοίνωσης δεν είναι έντονο, αφού στον επίλογο εκφράζεται η εκτίμηση πως ο Αθηναίος ρέφερι απλώς «βρέθηκε σε κακή μέρα».

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Απέναντι στις αρχές μας, όπου ποτέ δεν ασχολούμαστε με τη διαιτησία, δυστυχώς μετά το χθεσινό παιχνίδι της ομάδας μας με τους Αγίους Αναργύρους, είμαστε αναγκασμένοι να διαμαρτυρηθούμε έντονα για τη διαιτησία του αγώνα: Μπακογιάννη, Βασιλάκη, Νικολάδου, που πέρα από τα δύο πεντακάθαρα πέναλτι που δεν δίνονται στην ομάδα μας, ανέχτηκαν το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε δύο φάσεις: Στην πρώτη περίπτωση πέναλτι, που δεν μας δίνεται, τα σημάδια από το τράβηγμα στον ποδοσφαιριστή μας στον λαιμό και τον ώμο του, ήταν εμφανή ακόμα και μετά το τέλος του παιχνιδιού. Ενώ άλλος ποδοσφαιριστής μας, μετά το τέλος του παιχνιδιού, οδηγήθηκε σε νοσοκομείο για να διαπιστωθεί πως έχει κάταγμα στο χέρι του. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να δικαιολογήσουμε την εμφάνιση της ομάδας μας, αλλά μας δημιουργούνται συναισθήματα αγανάκτησης, όταν μας στερούν κάτι που δικαιούμαστε. Επίσης, σε καμία περίπτωση δεν κλονίστηκε η εμπιστοσύνη μας προς τους Αθηναίους διαιτητές, αλλά ούτε και προς τον κ. Μπακογιάννη και πιστεύουμε ότι απλά βρέθηκε σε κακή μέρα. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα των Αγίων Αναργύρων, για τη φιλοξενία».

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

ΟΦΧ: Νέα χρονιά, νέα ομάδα, νέο ΔΣ

Ρένος Γιαμπουράς

Νίκη για τα Μελίσσια

abola10

Με γκολ του Καλλιμάνη ο Χαραυγιακός 1-0 το Χαλάνδρι

Abola Team 3