free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Και το ένα γκολ είναι αρκετό για το Χαραυγιακό!

 

Με τη…γρανιτένια άμυνα που έχουν χτίσει φέτος οι “νερατζούρι” και το ένα γκολ είναι δεδομένο πως θα τους στέλνει στη νίκη!

 

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ – ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 1-0

Με 1-0 επικράτησε ο Χαραυγιακός του Θριάμβου Αθηνών στο γειτονικό ντέρμπι και ακολουθεί κατά πόδας τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου στην κορυφή του 1ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ. Για τρίτο συνεχόμενο ματς σκόραρε ο Αναστασόπουλος (15′) που αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο ότι η διοίκηση Φύτρου έκανε καλά που τον έφερε στην ομάδα!

Η επικράτηση των γηπεδούχων μπορεί να ήρθε με μικρό σκορ, όμως οι «νερατζούρι» δημιούργησαν τις ευκαιρίες για να πετύχουν και άλλα τέρματα. Χαρακτηριστικό είναι ότι «σημάδεψαν» τέσσερις φορές τα δοκάρια (Αναστασόπουλος (2), Μπίτιλης (1), Ζήσης (1). Δυναμικά αντιστάθηκαν ο Θρίαμβος Αθηνών και τα πιτσιρίκια του Χρήστου Τάσση που πάλεψαν για το καλύτερο καθόλη τη διάρκεια του αγώνα.

Διαιτητές: Τσαγκάρης, Φωτόπουλος-Δεληθοδωρής

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Χαρίσης, Ζαφείρης (57’ Ντακόβ), Βαζούκης, Ράμμος, Μπιρμπιλής, Κολοβός (74’ Κωνσταντόπουλος), Κουντουριώτης Φωστέρης, Αναστασόπουλος, Χατζηπαναγιώτης, Ζήσης (63’ Μπίτιλης)

ΘΡΙΑΜΒΟΣ: Κουφάκος, Γεωργιόπουλος, Ζαρκαδούλας, Κλαπής, Τρακάς, Ασημακούλας (82’ Κρεμέτσας), Αρώνης, Τζανετάκης, Κωστόπουλος (74’ Ευθυμιόπουλος), Κυριακάκης, Ντουρμίσι (57’ Χρήστου)

Related posts

Στον ΠΑΟ Ρουφ και ο Μιχάλης Λελούδας

admin

Οκσίσογλου στην Κηφισιά!!

Abola Team 3

ΑΕ Χαλανδρίου: Πέφτουν οι υπογραφές με τον Νίκολι

Abola Team