free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Νίκη στην Αγία Μαρίνα με Ντρένοβα και Μεϊντάνη ο Παθιακάκης

 

Η ομάδα του Γιάννη Παπασταματίου επικράτησε 2-4 του Θησέα, με τον Ντρένοβα να κάνει τη διαφορά μπροστά και τον Μεϊντάνη να πιάνει τα… άπιαστα – Φωνάζουν για τη διαιτησία οι γηπεδούχοι

 

ΑΓΣΑ ΘΗΣ.ΕΘΝ.ΜΑΚΡΗΣ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 2-4

Με σπουδαίο διπλό απέδρασε από την Αγία Μαρίνα την Κυριακή (16/10) ο Παθιακάκης, ο οποίος πανηγύρισε δεύτερη συνεχόμενη νίκη! Η ομάδα του Γιάννη Παπασταματίου, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής, επικράτησε 2-4 του αήττητου -μέχρι χθες- Θησέα και ανέβηκε βαθμολογικά και ψυχολογικά εν όψει της συνέχειας.

Η αναμέτρηση είχε πολλές δυσκολίες και ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για τους γηπεδούχους, οι οποίοι έχασαν στο πρώτο 25λεπτο με τραυματισμό δύο βασικά τους στελέχη, τους Μαγκουσοχατζάκη – Ζιάγκο. Ο Παθιακάκης με την ποιότητα που διαθέτει ως ομάδα εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της αντίπαλης άμυνας και άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ του Ρόμπολα, ενώ στο 23′ πέτυχε και το 0-2 με κεφαλιά του Τσίγκου από εκτέλεση κόρνερ. Το 0-2 ήταν και σκορ ημιχρόνου, με τον Θησέα να φωνάζει στο ξεκίνημα για πέναλτι που δεν του δόθηκε σε μαρκάρισμα πάνω στον Λαγό. Οι γηπεδούχοι τα έπαιξαν όλα για όλα στην επανάληψη και στο πρώτο 25λεπτο πίεσαν ασφυκτικά.

Είχαν τέσσερις κλασικές ευκαιρίες, ωστόσο έπεσαν πάνω στον εξαιρετικό γκολκίπερ του Παθιακάκη Μεϊντάνη, ο οποίος έπιανε τα… άπιαστα! Εν τέλει λύγισε στο 65′, όταν ο Λαγός μείωσε σε 1-2, ενώ ο Θησέας θα μπορούσε να ισοφαρίσει κιόλας αφού απείλησε σε δύο περιπτώσεις, με τον Μεϊντάνη ωστόσο να λέει όχι με σημαντικές επεμβάσεις!

Όλα ουσιαστικά τελείωσαν στο 70′ όταν ο Χατζόπουλος είδε δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ήρθε και το 1-3 με πλασέ του Γιώτη, από τρομερή ενέργεια και ασίστ του Ντρένοβα. Στο 80′ ο Ντρένοβα μετατράπηκε από δημιουργός σε εκτελεστής και έγραψε το 1-4, ενώ ο Θησέας -που ζήτά πέναλτι και στο β’ μέρος- μείωσε στο τελικό 2-4 στο 89′ με φάουλ του Μαγγίνα.

***Κορυφαίοι του αγώνα για τον Παθιακάκη οι Μεϊντάνης και Ντρένοβα, διακριθέντες οι Ρόμπολας και Ιορδανίδης.

Διαιτητές: Αντιπαριώτης, Χριστόπουλος, Κορωνιάς

ΑΓΣΑ ΘΗΣ.ΕΘΝ.ΜΑΚΡΗΣ: Τσούκας, Μηναδάκης, Μαγγίνας, Μαντόπουλος, Τσέλιος, Νικολέας, Μαγκουσοχατζάκης (25′ λ.τρ. Χατζόπουλος), Κωνσταντόπουλος (50′ Ρακιπλάρι), Ζιάγκος (15′ λ.τρ. Δημητρίου), Νικηφοράκης, Λαγός.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Μεϊντάνης, Ασημάκης, Κόκα (61′ Ρακιντζόπουλος), Κωστής, Τσίγκος, Αγγελίνας, Ρόμπολας, Τασιούδης (76′ Γιώτης), Ιορδανίδης, Ντρένοβα, Μπούτιβας (86′ Αντεριώτης).

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

 

 

Related posts

ΑΟ Άνοιξη ΠΑΟ Καλυβίων 3-1 σε ένα δυνατό ματς

Ρένος Γιαμπουράς

Νέο 10μελές ΔΣ στον Παμπαιανικό

Τάσος Ζαφειρίου

Στο ρελαντί η Άνοιξη

Βασίλης Θεόκλητος