free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Σούπερ Παλλαυρεωτικός!

 

Η ομάδα του Νίκου Ζαγουρή ήταν καταιγιστική και διέλυσε με 2-6 τη Δόξα Ποντίων

 

ΔΟΞΑ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΧΑΡΝ. – ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ 2-6

Ποιος είδε τον Παλλαυρεωτικό και δεν τον φοβήθηκε… Με άκρως εντυπωσιακό τρόπο πέρασε από την Αγία Άννα η ομάδα του Λαυρίου, που διέλυσε με 2-6 τη Δόξα Ποντίων, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής. Το συγκρότημα του Νίκου Ζαγουρή, που δείχνει πως αγωνίζεται πλέον με άλλον… αέρα, έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και δικαίως πανηγύρισε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του.

Ο Παλλαυρεωτικός μπήκε δυνατά από το ξεκίνημα, άσκησε πίεση και στο πρώτο 25λεπτο είχε τρεις μεγάλες ευκαιρίες και ένα δοκάρι! Η υπεροχή του απέφερε καρπούς, εν τέλει, στο 35′ όταν ο Ασλάνης με σουτ έκανε το 0-1, που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, με τον Παλλαυρεωτικο να είναι σαρωτικός. Το 0-2 σημειώθηκε στο 48′ με κεφαλιά του Φετολάρι, με τη Δόξα να μειώνει στο 49′ με πέναλτι του Μαβίδη.

Ο Παλλαυρεωτικός πέτυχε το 1-3 στο 55′ με τον Ζουμά, ο ίδιος παίκτης ξαναχτύπησε στο 62′, ενώ ο Παπαδόπουλος με κεφαλιά (70′) και ο Δρούγκας στο 80′ έφεραν το σκορ στο 1-6… Το μόνο που κατάφερε να κάνει η Δόξα ήταν να μειώσει στο τελικό 2-6 στο φινάλε.

***Δεν υστέρησε κανείς για τον Παλλαυρεωτικό ο οποίος έκανε το τέλειο παιχνίδι, δίνοντας έτσι συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και στις καλές εμφανίσεις.

Διαιτητές: Πανούτσος, Αλεξοπούλου, Μετακίδης

ΔΟΞΑ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΧΑΡΝ.: Γκιόλας, Ζωγράφος, Λαζαρίδης, Καπαλίδης, Ρούντος (66′ Βενετικίδης), Αθανασέλος, Αντωνιάδης (64′ Παπαγεωργίου), Κότσαλος, Κωστούλας (66′ Βλαντόγλου), Μαβίδης, Χριστιανίδης.

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ: Κάπα, Νικολαΐδης, Μιχαηλίδης (60′ Μπαγιάστας), Πάνου, Σουλιώτης, Δρούγκας, Ζουμάς (76′ Καυκιάς), Φετολάρι, Ασλάνης (70′ Κωνσταντινίδης), Παπαδόπουλος, Μωραΐτης.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Τον Τσακύρη που έπαιζε στα Σούρμενα απέκτησε ο Αστέρας Βάρης

Abola Team 3

Η απόφαση της ΕΠΟ για τον ποδοσφαιριστή Γιόνι

Abola Team

ΕΠΣΑΝΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα 19/2

Abola Newsroom