free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Βαθμό στο τέλος στην έδρα του Αχιλλέα το Κρυονέρι

 

Με γκολ-φάουλ του Ζερμπίνη στο 90′ το Κρυονέρι πήρε την ισοπαλία (2-2)

 

ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ.ΑΧΑΡΝΩΝ – ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΑΠΟ 2-2

Σε ματς-θρίλερ που διεξήχθη την Κυριακή (16/10), το Κρυονέρι πήρε βαθμό στην έδρα του Αχιλλέα, ισοφαρίζοντας (2-2) στο 90′! Ήταν ένα παιχνίδι όπου ο Αχιλλέας είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα, ωστόσο το Κρυονέρι ήταν μαχητικό και κατάφερε να γκολ-φάουλ του Ζερμπίνη στο φινάλε να πάρει τον βαθμό, σ’ αυτή την 5η αγτωνιστική…

Ο Θεοδώρου στο 24′ με σουτ έκανε το 1-0 για τον Αχιλλέα, ο Γκλιάτης ισοφάρισε στο 26′, ωστόσο με πέναλτι του Τσάκαλου στο 45′ οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα.

Τα πράγματα άρχισαν να… στραβώνουν για τον Αχιλλέα στο 47′, όταν έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Σιαδήμα με δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα. Το Κρυονέρι έχοντας την αριθμητική υπεροχή τα έπαιξε όλα για όλα και δικαιώθηκε στο 90′, όταν με φάουλ του Ζερμπίνη διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Τζαφόλιας Δ., Τσαλικόγλου

ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ.ΑΧΑΡΝΩΝ: Χαριτίδης, Σιαδήμας, Καψιόχας (46′ Καπούλας), Καραπαναγιώτης, Βαφειάδης, Αγγελόπουλος, Τσαλιαγκός, Σταματόπουλος, Σάλαρι (75′ Ξενάκης), Τσάκαλος, Θεοδώρου (51′ Μαραντίδης).

ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΑΠΟ: Παραράς, Δεσύλλας, Κολώτας, Γκλιάτης (46′ Σολδάτος), Βαμβάτσικος, Κανταρέλης, Άνινος (62′ Ρ’ιζος), Καμαρίτης (75′ Μανουσάκης), Κολίτσι, Ζερμπίνης, Αγγελιδάκης.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Αποχώρησε από την Ατλαντίδα ο Σπύρος Τσούνης

Ρένος Γιαμπουράς

Βαγγέλης Χαντές: “Δύσκολο το ματς με την Άνοιξη”

Abola Team 3

Ευχαριστίες σε Γ. Παθιακάκη από Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου για τα νέα δίχτυα

Abola Team 3