free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Περίπατος για Άνοιξη

Με πρωταγωνιστή τον Βλάση Δαρδέντζα (4γκολ) η Άνοιξη διέσυρε την Δόξα Αγ. Άννας με 5-1 και προχώρησε στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

 

 

Οι “Πράσινοι” δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στον αντίπαλό τους για το ποιος είναι το φαβορί της αναμέτρησης και άνοιξαν νωρίς το σκορ στο 6′ με κεφαλιά του Δαρδέντζα. Η αντίδραση των φιλοξενουμένων ήρθε στο 32′ με την ισοφάριση του Μουρούτη και έμελε να είναι η μοναδική.

Η προσωρινή ισοφάριση της Δόξας “αφύπνισε” τους γηπεδούχους οι οποίοι έκαναν το 2-1 ξανά με τον Δαρδέντζα ενώ ο ίδιος παίχτης σημείωσε με ωραίο σουτ το 3-1 στο 52′ και έκανε το δικό του χατ-τρικ.

Στο 77΄ ο Μπουσδέκης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1 ενώ λίγο πριν το φινάλε ο συνήθης ύποπτος πλέον… Βλάσης Δαρδέντζας ολοκλήρωσε τον… χορό τον γκολ με το τέταρτο προσωπικό του τέρμα διαμορφώνοντας το τελικό 5-1.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως η Άνοιξη είχε στον πάγκο της τον Κώστα Κουτρομάνο, καθώς ο προπονητής της ομάδας, Θαλής Τσιριμώκος ήταν τιμωρημένος .

Τέλος δοκίμαστηκαν αρκετά διαφορετικά σχήματα όπως ήταν αναμενόμενο ενώ δόθηκε χρόνος συμμετοχής και στους νεαρούς ( 15 ετών ) Τόσκα και Ορνεράκη.

 

Διαιτητές: Βλάχος Αντ., Πολυχρονιάδης, Γκόντα

ΑΝΟΙΞΗ: Θεοδωρής (77′ Ορνεράκης), Δρόσος, Κολώτας (56′ Μπουσδέκης), Κυργιάκης, Τρακάκης, Λαγαστής, Ελευθερίου, Δαρζέντας, Σκούρας (73′ Τόσκα), Αθανασόπουλος, Χατζηεμανουήλ.

ΑΠΣ ΔΟΞΑ ΑΓ.ΑΝΝΑΣ: Μπακανδρίτσος, Μιχαηλίδης (46′ Θεοδώρου), Σούλης, Μπαντής (75′ Κόντος), Κορμπάκης, Βλάμης, Μουρούτης (76′ Γιαννής), Μουγιολάρι, Στρατής, Πάτσος, Παϊτέρης.

 
 
 
 
 
Επιμέλεια : Βασίλης Θεόκλητος
 
 

Related posts

Οι πρώτοι σκόρερ στα μέχρι τώρα παιχνίδια σε όλες τις κατηγορίες και το Κύπελλο της ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team 3

Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team 3

Στις 27/9 η κλήρωση της 2ης φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ-Οι υπερπαρατηρητές στα ματς του Σαββατοκύριακου στο πρωτάθλημα

Abola Team 3