free page hit counter
18.7 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Πρώτη νίκη για Χολαργό, 3-0 μέσα στο Ρουφ

Ο Χολαργός νίκησε εκτός έδρας με 3-0 το Ρουφ και δίκαια πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

 

 
ΡΟΥΦ – ΧΟΛΑΡΓΟΣ 0-3
 
Στο 20′ από τραγικό λάθος της άμυνας ο κορυφαίος παίκτης του γηπέδου Καρράς με κοντινό πλασέ το 0-1. Στο 52′ ο Ντζαβίδας με έξυπνο γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή το 0-2. Στο 74′ από σέντρα ακριβείας του Ρίζου ο Χρ. Κατσαρός με κοντινό πλασέ το 0-3. Στο 85′ σε σουτ του Νταουτάϊ η μπάλα αποκρούστηκε από το κάθετο δοκάρι και στο 86′ σε σουτ του ιδίου η μπάλα πέρασε ελάχιατα άουτ. Στο 84′ σε έξυπνο σουτ του Χίσο έδιωξαν την μπάλα πάνω στην γραμμή του τέρματος οι αμυντικοί του Χολαργού. Στο 38′ δημιουργήθηκε μια μικροένταση μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, στο 37′ η μπάλα ελάχιστα άουτ σε σουτ του Ρίζου, στο 73′ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή στον Φωτόπουλο ο οποίος μάλιστα στο 80′ αποχώρησε λόγω τραυματισμού κι έτσι το Ρουφ τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες αφού είχαν γίνει και οι τρεις αλλαγές.
Πολύ καλό το διαιτητικό τρίο Κ. Μπαϊρακτάρης, Γουρέλης, Λιαμπότης.
ΡΟΥΦ: Κουνάδης, Καραμπάς(69′ Χίσο), Μεμάς(37 Σαμαράς), Τριανταφύλλου, Μπέρτζος, Χατζηγιαννακός, Φωτόπουλος, Ασλανίδης, Σκεύη(46′ Μπεκατώρος), Νταουτάϊ, Κοτούλιας.
ΧΟΛΑΡΓΟΣ: Αγραφιώτης, Καζάκος, Θεοφ. Κατσαρός, Καταιβάτης, Χρόνης, Λύρας, Καρράς(69′ Χρ. Κατσαρός), Τζέλης, Ρίζος(83′ Ακάσογλου). Πλεμένος, Ντζαβίδας(82′ Καλαντζής).
ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Related posts

Το ποινολόγιο στην ΕΠΣΑ

Abola Team

Σώθηκε η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου (3-1

Abola Team

Ο Τριφυλλιακός νίκησε στα πέναλτι τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης και πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου

Abola Team 2