free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Θέλει και το Κύπελλο ο Χαραυγιακός!

 

Μπορεί πρώτος στόχος για το Χαραυγιακό φέτος να είναι το πρωτάθλημα όμως οι «νερατζούρι» θέλουν να προχωρήσουν μακριά και στο Κύπελλο!

 

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ-ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ 1-2

Έτσι η ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ ήταν πιο ουσιαστική και κατάφερε να πάρει την πρόκριση επικρατώντας με 2-1 μέσα στους Αγίους Αναργύρους της ομώνυμης ομάδας, η οποία στάθηκε καλά και έχασε το ματς στις λεπτομέρειες. Ο Χαραυγιακός μπήκε δυνατά στο ματς και προηγήθηκε μόλις στο 7′ με εκπληκτικό σουτ του Φωστέρη από πλάγια. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι… ανέβασαν στροφές και ισοφάρισαν στο 52′ με πλασέ του Πετούση.Η αντίδραση των φιλοξενουμένων όμως ήταν άμεση και στο 55′ ο Μπίτιλης με μακρινό σουτ  έγραψε το τελικό 1-2!

Διαιτητές: Γκάμαρης, Κουντουρέλης – Απτόσογλου

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Χατζάκης, Βυζανιάρης, Αρκούδας, Μηλιώνης, Μυστρίδης (67′ Πλεξίδας), Αθανασόπουλος, Πετούσης, Κοκότης, Δανασής, Λάλα (53′ Τσιάνος), Γκολφινόπουλος (53′ Μπιζάς).

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Χαρίσης, Βενέτης, Παπαδημητρίου, Χαρισάκης, Βαζούκης, Κωνσταντόπουλος, Φωστέρης, Μπίτιλης (72′ Μπιρμπιλής), Κουντουριώτης (89′ Μακρυγιάννης), Χατζηπαναγιώτης, Ντακόβ (82′ Στριμπίνος).

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Ολοκλήρωσε με νίκη ο Ηλυσιακός (3-0)

Abola Team

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΣΑ: Τα αποτελέσματα των δύο σημερινών αγώνων στην Αθήνα

Ασταμάτητος Χολαργός

Παντελίδης Mάνος