free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

To “ψυχωμένο” Χαϊδάρι απέκλεισε το Χαλάνδρι!

Ο ΑΟΧ πέταξε εκτός συνέχειας στα πέναλτι (4-2) τον κάτοχο του θεσμού Χαλάνδρι

ΧΑΪΔΑΡΙ-ΧΑΛΑΝΔΡΙ 4-2 στα πεν (0-0)

Η κανονική διάρκεια και η παράταση έληξε 0-0, σε ένα «χορταστικό» παιχνίδι, που μπορεί να μην μπήκε γκολ, αλλά είχε πολλές φάσεις!Το Χαϊδάρι ήταν καλύτερο στο πρώτο ημίχρονο και είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν με τον Σαλαπάτα (42′ κεφαλιά εξ επαφής άουτ), και τον Σακελλαρίου (57 τετ-α-τετ μπλόκαρε ο Κατσιούλης).

Το Χαλάνδρι «ανέβηκε» στην επανάληψη και είχε μεγάλη ευκαιρία στο 90’+3’ να πάρει την πρόκριση όταν κεφαλιά του Αμανατίδη απέκρουσε ο Μίχος, στην συνέχεια το οριζόντιο δοκάρι και στο τέλος ο Μίχος έσωσε το γυριστό σουτ του Τσίτσαρη! Για το Χαϊδάρι στο 119’ την κεφαλιά του Πανταζόπουλου απομάκρυναν οι αμυντικοί πάνω στη γραμμή. Το δοκάρι επίσης “σημάδεψε” στο 112’ ο Αλεβίζος με κεφαλιά και στο 105’ ο Θανόπουλος.

Διαιτητές: Ζαραβίνος, Κουτσογιάννος- Νιδριώτης

Η σειρά των πέναλτι: Κοτσολάκος 1-0, Καρακάσης οριζόντιο δοκάρι, Μουρεζίνης 2-0, Τσίτσαρης 2-1, Γιαννουλάκης απέκρουσε ο Κατσιούλης Θ, Φελέκης απέκρουσε ο Μίχος, Πανταζόπουλος 3-1, Ζούνα 3-2, Αλεβίζος 4-2.

ΧΑΪΔΑΡΙ: Μίχος, Αλεβίζος, Γιαννουλάκης, Μπούσκος, Πανταζόπουλος, Ροκάκης, Σακελλαρίου, Χριστούλης (99 Κοτσολάκος), Σαλαπάτας (101 Γεωργοπάλης), Φουκαράς (67 Μουρεζίνης), Πέτρο

ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Κατσιούλης Θ., Βέρρας (109 Σταυρόπουλος), Ζούνα, Θανόπουλος, Καρακάσης, Αμανατίδης, Λουκάς, Φελέκης, Τσουπάνος (46 Τσιτσάρης), Κατσούλης Α., Κανέλλος (74 Καγιώργης)

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Με γκολ του Κωνσταντίνου Κεφαλά η Κ18 του Ιάσονα (1-0 ) μπήκε με το… δεξί στο νέο Πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ

Τάσος Ζαφειρίου

Να παραμείνουν ψηλά θέλουν στον ΓΣ Αργυρούπολης!

abola10

Ο Δούρειος-Ολυμπιακός Κυψέλης 7-2 τον Άρη Καλαμακίου στο Κύπελλο

Abola Team 2