free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» με την σφραγίδα Πάπιου ο Αστέρας Βάρης!

 

Με προσωπικές κινήσεις του προέδρου Δημήτρη Πάπιου η ομάδα της Βάρης απέκτησε τόσο τον Σπύρο Ζαμπαρά όσο και τον Φώτη Μπάτσι

 

Σε δύο εξαιρετικές μεταγραφικές προσθήκες προχώρησε ο Αστέρας, ισχυροποιώντας ακόμα περισσότερο το ρόστερ του εν όψει της συνέχειας! Η ομάδα της Βάρης, με προσωπικές ενέργειες του προέδρου Δημήτρη Πάπιου, ο οποίος έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη, κατάφερε να φτάσει σε συμφωνία με δύο ικανότατους και έμπειρους ποδοσφαιριστές που έχουν εμπειρίες από υψηλό επίπεδο. Συγκεκριμένα ο Αστέρας απέκτησε τόσο τον Σπύρο Ζαμπαρά όσο και τον Φώτη Μπάτσι, οι οποίοι διακρίνονται στην φωτογραφία μαζί με τον γενικό διευθυντή της Βάρης κ. Παπαμιχαήλ Βασίλη.

Οι ανακοινώσεις:

Ο Α.Ο. ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ ανακοινώνει την συνεργασία του για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 με τον Ζαμπαρά Σπύρο. Ο Σπύρος έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σέ ΠΑΝΙΩΝΙΟ, ΣΟΥΡΜΕΝΑ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΗΦΑΙΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΑΘΗΝΑΪΚΟ, ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟ. Η οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ τον καλωσορίζει και του ευχόμαστε καλη επιτυχία !!

Ο Α.Ο. ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ ανακοινώνει την συνεργασία του για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 με τον Μπάτσι Φώτη. Ο Φώτης έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σέ ΑΙΓΑΛΕΩ, ΑΚΡΑΤΗΤΟ, ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟ, ΚΗΦΙΣΙΑ, ΜΥΚΟΝΟ, ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ, ΑΟ ΧΑΝΙΑ, ΦΩΣΤΗΡΑ, ΕΠΙΣΚΟΠΗ. Η οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ τον καλωσορίζει και του ευχόμαστε καλη επιτυχία !! Στην φωτογραφία ο γενικός διευθυντής κ. Παπαμιχαήλ Βασίλης καλωσορίζει τον ποδοσφαιριστή.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Ο τελικός στις 5 Απριλίου

Abola Team

Στόπερ ο επόμενος μεταγραφικός στόχος για τον Άρη Βούλας που πήρε Μήτρο και Γιαννόπουλο

Abola Team 3

ΕΠΣΑΝΑ: Τα σημερινά (24/11) αποτελέσματα του κυπέλλου

Abola Team