free page hit counter
21 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Γκολ, θέαμα και αγωνία στον Άγιο Δημήτριο

Ένα παιχνίδι στο οποίο μπήκαν 2 όμορφα γκολ, είδαμε σκληρές μονομαχίες και physical game από τους αντιπάλους, εκτυλίχθηκε στην έδρα του Αγίου Δημητρίου το μεσημέρι του Σαββάτου. Εν τέλει επικράτησε ο νεα Ιωνια με σκορ 2-0, ωστόσο το ματς θα μπορούσε να έχει πάρει διαφορετική τροπή αν δεν είχε αποβληθεί παίκτης του Αγίου Δημητρίου στο 2ο ημίχρονο με δεύτερη κόκκινη.

Στο πρώτο ημίχρονο παρακολουθήσαμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι με πολλά τρεξίματα και από τις δύο πλευρές, ενώ η Νέα Ιωνία πίεζε ψηλά την αντίπαλη άμυνα προσπαθώντας να προκαλέσει σύγχυση. Από την άλλη πλευρά ο Αγ. Δημήτριος εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι διέθετε παίκτες με πολύ πιο στιβαρή σωματική διάπλαση, με αποτέλεσμα να μπαίνει δυναμικά στις διεκδικήσεις και να αμύνεται αποτελεσματικά. Από άποψη ευκαιριών ήταν ένα φτωχό ημίχρονο, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν μας προετοίμασε για την εντυπωσιακή συνέχεια!

Το τελευταίο σαρανταπεντάλεπτο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως πεμπτουσία του ποδοσφαίρου με 2 γκολ εκ των οποίων ένα πανέμορφο, αποβολή ποδοσφαιριστή και μαχητικότητα. Το σκορ άνοιξε λοιπόν, ο Ιωνικός με πανέμορφη εκτέλεση φάουλ, η οποία είχε ως αποτέλεσμα η μπάλα να κατευθυνθεί στο οριζόντιο δοκάρι και από εκεί στα δίχτυα, προσφέροντας μια μαγική στιγμή στους φιλάθλους, που βρέθηκαν στο γήπεδο. Βέβαια, το φάουλ αυτό ήταν η αφορμή για να αποβληθεί παίκτης του Αγ. Δημητρίου με κόκκινη κάρτα, γεγονός το οποίο έφθειρε την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών. Ωστὀσο, πιο αποφασισμένος από ποτέ ο Αγ. Δημήτριος έδωσε το 120% στο γήπεδο σε μια κατάθεση ψυχής χωρίς όμως να καταφέρει να γευτεί τους καρπούς της προσπάθειάς του παρά το γεγονός, οτι έφτασε μια ανάσα από το γκολ πολλές φορές. Έτσι, μετά από μια αποτυχημένη επίθεση του Αγ. Δημητρίου η Νέα Ιωνία με πολύ καλό transition στην αντεπίθεση σκόραρε διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Ρούσσος, Νικολάου, Καρτσωνάκης, Ανδρεαδάκης, Σμυρλής, Κυριάκης, Κοκλίδης, Τζωρτζάτος (63′ Χρυσοχόου), Νομικός, Κάιδος, Καραμπίνης

 

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Καρούσος, Χρούσης, Χαλκιαδάκης, Βιδίστα, Παπακουνάδης, Μιχαλάρης, Τριάντης (85′ Κόντης), Βογατσάς (58′ Γεωργόπουλος), Πρισιμιτζής, Πανταγιάς (78′ Μάντεσης), Κουτσιούμπας.

 

 

ΡΕΠΟΡΤΆΖ Χρηστος Παπαγιαννης

 

Related posts

Ο Προπονητής του Τμήματος Τζούνιορ και Παμπαίδων του Ιπποκράτη Δημήτρης Καμποτής για την επανέναρξη

Τάσος Ζαφειρίου

Καρπούζας: «Θα είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα»

Kώστας Παλαιολόγος

Ανανέωσε ο Άρης Λέσι με την Α.Ε. Μεταμόρφωσης