free page hit counter
21 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Σημαντικές κινήσεις και πρωτοβουλίες του συνδέσμου προπονητών Ανατολικής Αττικής

 

Ενημερωτική ανακοίνωση…

 

Αγαπητοί συνάδελφοι σας ενημερώνουμε ότι εχθές Παρασκευή 21/10/2016 και ώρα 21:00 πραγματοποιήθηκε Δ.Σ. στα γραφεία της ΕΠΣΑΝΑ και αποφασίστηκαν τα εξείς:

1. Άμεση υλοποίηση της κατασκευής και παράδοσης στα μέλη μας χωρίς κόστος της ταυτότητας ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΕΙΣΌΔΟΥ στα γήπεδα της ΕΠΣΑΝΑ σε συγκεκριμένες ΗΜΈΡΕΣ και ΏΡΕΣ από τα γραφεία της ΕΠΣΑΝΑ όπου θα υπάρχει μέλος του συνδέσμου..ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΌΘΕΣΉ να είσαστε εγγεγραμμένοι στον σύνδεσμο και ταμειακός εντάξει συν μια φωτογραφία ταυτότητας παλαιού τύπου.

2. Άμεση ενημέρωση των συναδέλφων υπό την μορφή σεμιναρίου για τις αλλαγές στην ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ σε προκαθορισμένη ημέρα και ώρα.( πιθανόν κάποια ΔΕΥΤΕΡΑ βράδυ). Στα γραφεία της ΕΠΣΑΝΑ

3. Την παραγγελία και παραλαβή της εμφάνισης από χορηγία επιχειρηματία (περισσότερες λεπτομέρειες μόλις ολοκληρωθεί η συμφωνία) και διεξαγωγή φιλικού αγώνα μέσα στον ΝΟΕΜΒΡΙΟ της ομάδας ποδοσφαίρου προπονητών ώστε να προχωρήσουμε σε αγώνες για να τιμήσουμε συναδέλφους αλλά και παράγοντες που δεν είναι πια κοντά μας.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑλΛΑ.

Related posts

ΕΠΣΠ: Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου στον Πειραιά

Ρένος Γιαμπουράς

Οι διαιτητές και οι παρατηρητές στα ματς του Σαββατοκύριακου 30/9 και 1/10 στον Πειραιά

Abola Team 3

Παρουσιάζει τις μεταγραφές του ο Α.Ο. Καραβά

Abola Team 2