free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Επαγγελματική νίκη… κορυφής ο Αήττητος!

Η ομάδα του Πάρη Κωνσταντακόπουλου πέρασε νικηφόρα (0-2) από την έδρα του Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών και «συγκατοικεί» στην κορυφή με τον Ολυμπιακό Λαυρίου.

 

ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ.ΑΧΑΡΝΩΝ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 0-2

Σημαντικό διπλό για τον Αήττητο, ο οποίος κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την δύσκολη έδρα του Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών. Η ομάδα του Πάρη Κωνσταντακόπουλου, χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοση της, έπαιξε έξυπνα και επικράτησε με σκορ 0-2 σ’ αυτή την 6η αγωνιστική, βρισκόμενη πλέον στην κορυφή, εκεί όπου «συγκατοικεί» με τον Ολυμπιακό Λαυρίου (από 16 πόντους).

Ήταν μια αναμέτρηση όπου ο Αχιλλέας κοίταξε στα μάτια τον πανίσχυρο αντίπαλο του και μάλιστα απείλησε τόσο στο 2′ με χαμένο τετ-α-τετ του Τσαλιαγκού, όσο και στο 15′ με σουτ του ίδιου παίκτη, όπου ο Κύρκος απέκρουσε σωτήρια! Μετά το πρώτο τέταρτο βέβαια οι παίκτες του Αήττητου βρήκαν τα πατήματα τους στον πλαστικό χλοοτάπητα, πήραν μέτρα στο γήπεδο και είχαν τον έλεγχο και την κατοχή. Τα Σπάτα προσπαθούσαν για την ακρίβεια να διασπάσουν την καλά οργανωμένη αντίπαλη άμυνα και τα κατάφεραν στο 35′. Ήταν μια ωραία σέντρα του Γκούμα, με τον Σκαφίδα να πετάγεται και με κεφαλιά να κάνει το 0-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Αχιλλέας μη έχοντας άλλη επιλογή ρίσκαρε, ανέβασε τις γραμμές του και είχε μια σημαντική στιγμή στο 75′ σε κεφαλιά του Αγγελόπουλου όπου η μπάλα έφυγε άουτ. Ο Αήττητος προσπαθούσε με σωστή κυκλοφορία να παγώσει τον ρυθμό πράγμα που έκανε σε πολλές περιπτώσεις, δείγμα της τεράστιας ποιότητας που διαθέτει. Όλα τελείωσαν στο 91′ όταν ο Γκούμας έπιασε ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής, νίκησε τον Χαριτίδη και διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

***Βαφειάδης και Αγγελόπουλος διακριθέντες για τον Αχιλλέα.

***Για τον Αήττητο διακριθέντες οι Σκαφίδας, Βαγγέλης και Γκούμας.

Διαιτητές: Μανιώτης, Ρούντος, Καρράς

ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ.ΑΧΑΡΝΩΝ: Χαριτίδης, Σιαδήμας, Καπούλας, Καραπαναγιώτης (55′ Καλογήρου), Βαφειάδης, Μαραντίδης, Τσαλιαγκός (88′ Ξενάκης), Αγγελόπουλος, Σταματόπουλος, Τσάκαλος (71′ Καψιόχας), Θεοδώρου.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ: Κύρκος, Αλεξίου, Τσέπας, Λαλαούνης (72′ Λαζάρου), Αλιμπάς (57′ Σέλβια), Σκαφίδας, Αρκουμάνης (91′ Μωυδιάδης), Βαγγέλης, Λύγκος Μαν., Γκούμας, Σκούμας.

 

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Νικολακάκης: «Δεν έπαιζαν ποδόσφαιρο, αλλά… κατς στο Μπογιάτι»!

Ρένος Γιαμπουράς

ΓΣ ΜΑΡΚΟ : Ξεκιναμε

Abola Team 2

Νέα κίνηση για τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου που απέκτησε τον Σενάι!

Abola Team 2