free page hit counter
24.7 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Καταιγιστική… Άνοιξη !

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε το ντέρμπι με τον Πρωτέα η Άνοιξη, καθώς τον διέσυρε με 6-1.  Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Δρακόπουλος.

 

Το παιχνίδι είχε από τα πρώτα κιόλας λεπτά καλό ρυθμό και αρκετές φάσεις στις δύο εστίες. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 14′ με κεφαλιά του Δρακόπουλου ύστερα από εκτέλεση κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα΄ύστερα από πρέσινγκ του σκόρερ ο αμυνόμενος γύρισε προς τα πίσω σημειώνοντας αυτογκολ σε μια στιγμή αδράνειας για τους φιλοξενούμενους.

Η απάντηση του Πρωτέα ήρθε στο 19′ με κεφαλιά του Μπαλογιάννη μειώνοντας σε 2-1. όμως αυτό δεν πτόησε καθόλου τους πρωτοπόρους όπου ανέβασαν στο 34′ τον δείκτη του σκορ στο 3-1 με τον Γεωργούση.

Στο 45΄ ο Νικήτας Αθανασόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Φώσκου ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Δρακόπουλου στο 48′( και τα δύο γκολ με κεφαλιά ) για το 5-1.

Το τελευταίο γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Ειρηναίος Αθανασόπουλος με πλασέ για το τελικό 6-1.

 

Μοναδικός διασωθείς για τους φιλοξενούμενους ο Μπαλογιάννης, καθώς πέρα από το γκολ δημιούργησε κάποιες φάσεις για τον Πρωτέα.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι “πράσινοι” είχαν βασικές ελλείψεις με τους Τσέβα, Κόλμπερ και Κεφάλα να μην δίνουν το παρών στην αναμέτρηση.

 

 

Διαιτητές: Μανιώτης, Τσαλικόγλου, Τζαφόλιας Β.

 

ΑΝΟΙΞΗ: Μουλάς, Δρόσος, Τρακάκης, Κυριάκης, Χουζούρης, Ράλλης (68′ Δαρζέντας), Γεωργούσης, Θεοδώρου, Αθανασόπουλος Ν. (54′ Μπουσδέκης), Αθανασόπουλος Ειρ., Δρακόπουλος (78′ Σκούρας).

 

ΠΡΩΤΕΥΣ Π.ΦΩΚΑΙΑΣ: Φώσκος, Διακορώνας (25′ Ζντράβα), Νίνα, Θάνος, Αναγνώστου (75′ Παπαγεωργίου), Κατσούλας, Βεϊζάι, Κουλούρης, Χίκα, Παπακωνσταντίνου, Μπαλογιάννης

 
 
 
 
 

Related posts

ΕΠΣΑNA: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου 11-12/2

Abola Newsroom

Η Ατλαντίδα κατέκτησε το πρωτάθλημα με γκολ στο 90′!

Μεταγραφική βόμβα με τον δυναμικό και έμπειρο αμυντικό Σόλωνα Χριστόπουλο ο Σαρωνικός Αναβύσσου

Abola Team 3