free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Λευκή ισοπαλία στο Χολαργό

Παπάγος και Θρίαμβος Χαϊδαρίου έμειναν στο 0-0 σε ένα παιχνίδι, το οποίο είχε πολλές σκληρές μονομαχίες ειδικά στο χώρο του κέντρου, αγωνία για το ποιος θα φύγει με το τρίποντο και παρουσία αρκετού κόσμου. 

 

Οι δύο ομάδες χωρίς ν παρουσιάσουν ένα πετυχημένο επιθετικό πλάνο έμειναν στο 0-0 σε ένα παιχνίδι ισορροπημένο. Το πρώτο ημίχρονο ήταν «αναγνωριστικό» για τις δύο ομάδες, καθώς κανένας δεν ρίσκαρε, ενώ όσες φορές η μπάλα έφτανε στην περιοχή κάποιας ομάδας,

η άμυνα ήταν εκεί για να «καθαρίσει». Ο Θρίαμβος ήταν οριακά καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, ενώ και ο Παπάγος είχε κάποιες ευκαιρίες για να απειλήσει χωρίς όμως να τις μετουσιώσει σε γκολ. Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε στο ίδιο τέμπο με τις δύο ομάδες να δημιουργούν η καθεμία από μια κλασσική ευκαιρία για γκολ, αλλά οι τερματοφύλακες παρουσιάστηκαν σε καλή κατάσταση πραγματοποιώντας αποκρούσεις δύσκολες σε καίρια σημεία του αγώνα. Εν τέλει καμία ομάδα δεν πέτυχε το πολυπόθητο γκολ, με συνέπεια ο αγώνας να λήξει και να μοιραστούν οι δύο αντίπαλοι τον πόντο της ισοπαλίας.

ΠΑΠΑΓΟΣ: Κάτσικας, Κορδάς, Μπράτσι, Σταυρουλάκης, Ρέτζο, Λιπύκας Χατζής (8′ Παπαναστασίου), Αλεξιάδης, Κουτσοβέλης, Σιούτας (88′ Αναστασίου), Πετρόπουλος (58′ Κόκκαλης)

 

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Αργυρόπουλος, Μπάκας Α., Καλιακούδας, Θανόπουλος, Μαούνης, Τσιούλος, Μπερτσιάς, Τσούκης (84′ Μπανιάς), Αποστολόπουλος, Κακλαμάνος, Ρούπι.

 

ΡΕΠΟΡΤΆΖ Χρηστος Παπαγιαννης

 

 

Related posts

Διάνα: Οι φίλοι της ομάδας ψήφισαν «ΝΑΙ» στο άνοιγμα των γηπέδων

Γιώργος Ανανίδας

Γκλεγκλές: “Να παραμείνει στην πρώτη θέση ο Άρης Πετρούπολης”

Abola Team 3

Ενίσχυση στην άμυνα Χαράλαμπος μπίτζας η Κηπούπολη

admin