free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Ενίσχυση με Μπαλωμένο ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου!

 

Ο 18χρονος ταλαντούχος ακραίος αμυντικός φορά ξανά τα «ερυθρόλευκα» – Μαζί του στο Μπογιάτι και ο 17χρονος αδερφός του, Κωνσταντίνος Μπαλωμένος – Τι δηλώνει στο Π ο Κοσμάς Λεπατατζής

 

Εξαιρετική προσθήκη για τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου, που κατάφερε να ντύσει στα ερυθρόλευκα -μέχρι το φινάλε της σεζόν- ένα δικό του παιδί, τον Αποστόλη Μπαλωμένο! Ο 18χρονος ταλαντούχος ακραίος αμυντικός, που τις δύο προηγούμενες σεζόν αγωνίστηκε στο Μπογιάτι με μεγάλη επιτυχία, φέτος είχε μετακομίσει στα Γιάννινα και τον ΠΑΣ.

Λόγω σπουδών ωστόσο, επέστρεψε στην Αθήνα, κι αφού ήρθε σε συμφωνία με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού Κοσμά Λεπατατζή, θα αγωνίζεται στον Άγιο Στέφανο μέχρι το τέλος της χρονιάς. Μαζί του στον Ολυμπιακό, όμως, θα βρίσκεται και ο αδερφός του Κωνσταντίνος Μπαλωμένος, που αποκτήθηκε από τον Παθιακάκη, ομάδα από την οποία ξεκίνησε φυσικά και ο Αποστόλης.

Να θυμίσουμε βέβαια πως Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου και Παθιακάκης διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις και υπάρχει συνεργασία ανάμεσα στους δύο συλλόγους. Για τον Κωνσταντίνο Μπαλωμένο να προσθέσουμε πως είναι 17 ετών, η θέση του είναι αριστερό μπακ-χαφ και αποτελεί μέλος των Μικτών!

Από εκεί και πέρα, το κλίμα στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου είναι εξαιρετικό και υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός μετά τη νίκη επί του Κεραυνού. Το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ομάδας Κοσμά Λεπατατζή ο οποίος τόνισε πως «Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς. Παίξαμε κόντρα σε μια πολύ δυνατή ομάδα τον Κεραυνό, ο οποίος δικαιολογημένα βρισκόταν στην κορυφή. Πλέον ετοιμαζόμαστε για το ντέρμπι με την Ατλαντίδα». Εμείς να προσθέσουμε πως ο Άγιος Στέφανος πάει πάνοπλος την Κυριακή (30/10) στην Ανθούσα καθώς εξέτισε και επιστρέφει ο Παπαντζίμας, που θα βρίσκεται στα πλάνα του Νίκου Κόκκινου.

***Από τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία συγχαίρουν τους Δραγάτη, Σπυρόπουλο, Καραθανάση για την άριστη διαιτησία στο παιχνίδι με τον Κεραυνό.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου-Παθιακάκης 2-2

Abola Team 3

Ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου ο Κ. Τσεβάς!

Ρένος Γιαμπουράς

Κάνει αχτύπητο τον Αήττητο ο Πάρις Κωνσταντακόπουλος

Abola Team 3