free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Δώρο η… πρόκριση από τον Κεραυνό!

 

Οι παίκτες του Κεραυνού έκαναν το καλύτερο δώρο στον πρόεδρο Δημήτρη Λουκά και στον προπονητή τους Τάκη Μακροδημήτρη -που είχαν την ονομαστική τους εορτή- με εντυπωσιακή νίκη-πρόκριση (7-0) απέναντι στον Διόνυσο

 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ – ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 7-0

Γκολ, θέαμα και πρόκριση… Σε παράσταση για έναν ρόλο εξελίχθηκε η αναμέτρηση του Κεραυνού με τον Διόνυσο, καθώς οι γηπεδούχοι επικράτησαν με το εντυπωσιακό 7-0 και πέρασαν στην επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσουν τα Γλυκά Νερά. Μ’ αυτό τον τρόπο, μάλιστα, οι Κερατιώτες έκαναν το καλύτερο δώρο τόσο στον Δήμαρχο Λαυρεωτικής και πρόεδρο της ομάδας Δημήτρη Λουκά όσο και στον προπονητή Τάκη Μακροδημήτρη, οι οποίοι είχαν την ονομαστική τους εορτή.

Εννοείται πως αμέσως μετά το ματς ακολούθησε μίνι γιορτή για την οικογένεια του Κεραυνού, όπου το παρών έδωσε σύσσωμη η διοίκηση. Το ποδοσφαιρικό τμήμα, δε, και συγκεκριμένα ο αρχηγός και επίσης εορτάζων Δημήτρης Λιούμης, παρέδωσε στον κ. Λουκά ένα συλλεκτικό ρολόι με το σήμα του Κεραυνού, ως δώρο, ενώ ο Δήμαρχος παρέλαβε και μια επετειακή φανέλα από τις Ακαδημίες.

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, τώρα, το ματς δεν σηκώνει ιδιαίτερης κριτικής. Ο Κεραυνός αν και αγωνίστηκε με αρκετά νεαρά παιδιά στην σύνθεση του (όπως βέβαια και ο Διόνυσος) επιβεβαίωσε πως είναι μια κλάση πάνω και έφτασε σε άνετη πρόκριση. Το 1-0 σημείωσε στο 10′ ο Κώτσος, το δεύτερο γκολ σημείωσε στο 15′ ο Σταμάτης, ο ίδιος παίκτης έγραψε και το 3-0, ενώ στο 30′ ο Βαγγέλη πέτυχε το τέταρτο τέρμα. Ο Γκόντζος με πέναλτι στο 55′ σημείωσε το 5-0, ο Χελιώτης στο 65′ το 6-0 και το κερασάκι στην… εορταστική απ’ όλες τις απόψεις αναμέτρηση έβαλε και πάλι ο Χελιώτης στο 75′ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Διαιτητές: Γκούβας, Ντόστης, Πολίτης

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ: Μπαντουράκης, Μαστροκώστας (45′ λ.τρ. Αντωνίου), Μπρότσι (35′ Γκούτσε), Βαγγελή, Λιούμης (55′ Κίτσος), Κακαράς, Κώτσος, Φουστέρης, Γκόντζος, Χελιώτης, Σταμάτης.

ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Καλογρίδης, Δίντσας, Ραπανάκης, Ακραντίδης, Ντόμης, Σκαφίδας, Καούσης (85΄ Παλιούρας), Αναστασίου, Σαμαράς (73΄ Αλεξανδρής), Αγγελόπουλος, Χάχαλης.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ

Related posts

Κλήσεις στις Μικτές ΕΠΣΑΝΑ για τις 5/12 και οι υπερπαρατηρητές στα ματς του Σαββατοκύριακου (2/12 και 3/12)

Abola Team 3

O Σπύρος Πασπαλίδης που έχει συνεργαστεί με την Άρσεναλ τεχνικός διευθυντής στους Νικητές Ανθούσας!

Abola Team 3

Τσίκλος: κ. Ντάφλο, με τρομοκρατία δεν μπορείς να διοικήσεις τίποτα στο ποδόσφαιρο!

Ρένος Γιαμπουράς