free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Εντυπωσιακός ο Αθηναϊκός

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ 4-0

Με το εντυπωσιακό 4-0 επί του Νεοπεντελικού ο Αθηναϊκός του Τάσου Τασιόπουλου προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ. Στο 22′ μετά από φοβερή ενέργεια του Νιούμαν ο Χατζής με μακρινό ευθύβολο σουτ άνοιξε το σκορ. Μετα το γκολ μάλιστα ο σκόρερ ασπάστηκε την φανέλα της ομάδας του στην οποία είχε τυπωθεί το πρόσωπο του αείμνηστου φυσιοθεραπευτή των Βυρωνιωτών Μίμη Δεληνικόπουλου ο οποίος έφυγε από την ζωή πριν από ένα χρόνο.

Στο 33′ ο κορυφαίος παίκτης του γηπέδου Κιούτακ με άψογο στοπάρισμα και κοντινό σουτ έκανε το 2-0. Στο 54′ κι αφού οι “λόρδοι” έκρυψαν την μπάλα ο Ζαφειράτος με όμορφο σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Το τελικό 4-0 έγραψε στο 81′ ο Ταλαμπέκος αφού προηγήθηκε το εντυπωσακό σόλο του Πετριτάϊ.

Σωτήριες επεμβάσεις πραγματοποίησε ο γκολκίπερ του Νεοπεντελικού Πογιάννη στο 5′ σε ισχυρό σουτ του Μπότη, στο 27′ στο τετ-α-τετ του Πετριτάϊ και στο 31′ στο εξ’ επαφ’ης σουτ του Κιούτακ. Στο 10′ ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ που πέτυχε ο Νιούμαν για τον Αθηναϊκό ενώ στο 13′ η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ σε κοντινή προβολή του Τζήμα.

Από το 82′ μέχρι και το φινάλε ο Νεοπεντελικός αγωνίστηκε με δέκα παίκτες αφού αποχώρησε λόγω τραυματισμού ο αρχηγός Κολοβός κι ενώ είχαν γίνει και οι τρεις αλλαγές.

Διακρίθηκαν επίσης οι Νιούμαν, Χατζής, Ζαφειράτος, Πετριτάϊ και Τζήμας, Τσώνης, Πογιάννη.

Άριστο το διαιτητικό τρίο Κατοίκος, Μητράκος, Καφρίτσας.

Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του πρώην προέδρου της ΕΠΣΑ Κώστα Τριβέλλα.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λιάπας, Ζαφειράτος (65′ Ταλαμπέκος), Κύριος, Παπαγερίδης, Χατζής (56′ Κίλιας), Μοροσάνου, Τσίτσας, Πετριτάϊ, Μπότης, Νιούμαν (62′ Τζαβέλλας), Κιούτακ.

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ: Πογιάννη, Κοντογιάννης (41′ λ. τρ. Σαγματόπουλος), Φιλιππής, Μπουλούκος, Τριανταφύλλου, Κολοβός, Κώτσης (62′ Χειλάς), Κάππος, Γεωργατζέλης (72′ Μαρουλίδης), Τσώνης, Τζήμας.

ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Related posts

Το Ηράκλειο 3-1 το Ρουφ

Abola Team 3

Ακόμα βάζει γκολ ο Αθηναϊκός!

abola10

Στο μηδέν Αθηναϊκός και Άρης Πετρούπολης

abola10