free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Με «πεντάρα» στην επόμενη φάση ο Αήττητος

 

Η ομάδα του Πάρη Κωνσταντακόπουλου επικράτησε 0-5 του Πανσταυραϊκού και πήρε άνετη πρόκριση

 

ΑΣ ΠΑΝΣΤΑΥΡΑΪΚΟΣ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 0-5

Παρότι αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές στην σύνθεση του, ο Αήττητος δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στον Πανσταυραϊκό, νίκησε εύκολα 0-5 μέσα στον Γέρακα με όμορφο ποδόσφαρο και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσει τον Σαρωνικό.

Η ομάδα του Πάρη Κωνσταντακόπουλου, άνοιξε νωρίς-νωρίς το σκορ με τον διακριθέντα Κουτρούμπα, ο οποίος μόλις στο 9′ με πλασέ έκανε το 0-1. Λίγο αργότερα ο επίσης εξαιρετικός Σέλβια με σουτ εκτός περιοχής στο παραθυράκι έγραψε το 0-2, ενώ το τρίτο γκολ σημειώθηκε από επικίνδυνη σέντρα του Τσαλάκου και κακό διώξιμο αμυντικού.

Σκορ ημιχρόνου στον Γέρακα ήταν το 0-4, με τον Κουτρούμπα να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα με σουτ από κοντά Στην επανάληψη ο Αήττητος παρότι κατέβασε ταχύτητα, είχε δοκάρι στο 50′ με τον Κοσμά και διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 60′ με κοντινό πλασέ του Μωυσιάδη.

Διαιτητές: Κουτρομάνος, Περδίκης, Αλεξοπούλου

ΑΣ ΠΑΝΣΤΑΥΡΑΪΚΟΣ: Κοροβέσης, Τσολαρίδης, Μήτρου Δ. (46′ Μαγκιόρος), Πλατσούνας, Κάτσαρης, Λέκας, Μπαρδατσόγλου (76′ Χασάπης), Σερβίσης, Τσάκας, Σκλήβας (53′ Νανόπουλος), Μήτρου Θ.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ: Συρίγος, Ράπτης, Τσαλάκου, Μπαράκος, Μωυσιάδης, Βιδάλης, Κουτρούμπας, Λαζάρου, Κοσμάς, Γκόμπλιας, Σέλβια.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ

Related posts

Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων της Ατλαντίδας

Ρένος Γιαμπουράς

Ανακοίνωση συνεργασίας με τον Λυμπερόπουλο Χρήστο.

Ρένος Γιαμπουράς

ΕΠΣΑΝΑ: Τα αποτελέσματα στην Ανατολική Αττική

Abola Team