free page hit counter
19.3 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Άλωσε το Κορωπί ο Θησέας!

 

Η ομάδα του Βλάση Χατζηαναστασίου επικράτησε 0-2 του ΑΟΚ και πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου

ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΟ – ΑΓΣΑ ΘΗΣ.ΕΘΝ.ΜΑΚΡΗΣ 0-2

Με σπουδαία πρόκριση έφυγε από το Αντώνης Πρίφτης την Τετάρτη (26/10) ο Θησέας. Η ομάδα του Βλάση Χατζηαναστασίου, έκανε την έκπληξη, επικράτησε 0-2 του ΑΟ Κορωπίου και πέρασε εκείνη στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει πλέον τον Αετό Πικερμίου. Πρωταγωνιστές του αγώνα για τους «Άγιους» ήταν οι Ζιάγκος – Λαγός οι οποίοι είχαν από ένα γκολ και μια ασίστ, σ’ ένα ματς που δεν υστέρησε βέβαια κανείς.

Ο Θησέας έδειξε να θέλει περισσότερο το ματς από το ξεκίνημα και πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Άνοιξε μάλιστα το σκορ στο 30′, όταν ο Ζιάγκος με κεφαλιά-πάσα βρήκε τον Λαγό και εκείνος με πλασέ νίκησε τον Παπαθεοδώρου για το 0-1. Το Κορωπί του Γιάννη Μαγγίνα προσπάθησε να αντιδράσει από εκεί και πέρα, είχε κάποιες καλές στιγμές αλλά όλη η αμυντική γραμμή του Θησέα με κορυφαίους τους Τσέλιο – Μαντόπουλο λειτουργούσε εξαιρετικά.

Όλα ουσιαστικά τελείωσαν στο 47′, όταν ο υπήρξε όμορφος ομαδικός συνδυασμός, ο Λαγός γύρισε παράλληλα στον Ζιάγκο και εκείνος με πλασέ σημείωσε το 0-2 που ήταν και το τελικό σκορ. Δίκαιη πρόκριση για τον Θησέα που έβγαλε πάθος στο ματς και το ήθελε περισσότερο, με αλλαγές και προβλήματα κατέβηκε το Κορωπί του Γιάννη Μαγγίνα, που είναι φανερό πως στοχεύει πρώτα στο πως θα παραμείνει στην κατηγορία.

Διαιτητές: Αντιπαριώτης, Παπαδιώτης, Χριστόπουλος

ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΟ: Παπαθεοδώρου, Καπουράνης, Μπονές, Αλεξίου, Πάντου, Τογιάλι, Μαστρογιάννης, Παπαδόπουλος, Δάβαρης (46′ Μουτζακάς), Σπηλιόπουλος (46′ Μπανάι), Σεϊτάι (57′ Βλάχος).

ΑΓΣΑ ΘΗΣ.ΕΘΝ.ΜΑΚΡΗΣ: Σόμογλου, Μηναδάκης, Μαγγίνας (78′ Κωνσταντόπουλος), Μαντόπουλος, Τσέλιος, Χατζόπουλος, Βλασόπουλος (48′ Κουσούλης), Νικηφοράκης, Ζιάγκος, Διασίτης (62′ Νικολέας), Λαγός.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

Ευχαριστίες του ΑΟ Κρυονερίου στους εθελοντές του συλλόγου για την πυρόσβεση

Abola Team 3

ΕΠΣΑΝΑ: Το πρόγραμμα του ερχόμενου σαββατοκύριακου (12-13/1)

Nάσος Φακίδης

Τάραξε… τα Γλυκά Νερά

Βασίλης Θεόκλητος