free page hit counter
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Πανέτοιμη για το ντέρμπι η Προοδευτική

Πανέτοιμη είναι η Προοδευτική για το αυριανό ντέρμπι με τον Ιωνικό . Ο Πάρης Ανδράλας με τον Βασίλη Σπέρτο , έχουν δουλέψει πολύ πάνω στην ψυχολογία κυρίως για το συγκεκριμένο παιχνίδι , όπου η ομάδα θα αγωνιστεί χωρίς τους οπαδούς της .

 

Μοναδικό πρόβλημα ο τραυματίας Νίκος Λέκκας ενώ άγνωστο παραμένει αν θα χρησιμοποιηθεί ο νεοαποκτηθείς διεθνής άσος Χρήστος Πατσατζόγλου.

Αναφερόμενος στο παιχνίδι ο Πάρης Ανδράλας δήλωσε :

«Πρόκειται ένα ιδιαίτερο και παραδοσιακό  παιχνίδι ανάμεσα σε δυο γειτονικές ομάδες , με ένταση ,πάθος και ένταση . Εμείς θα προσπαθήσουμε με  όλες μας τις δυνάμεις για ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια πολύ καλή και ποιοτική ομάδα όπως είναι ο Ιωνικός.»

* Η ακαδημία της Προοδευτικής ανακοίνωσε την συνεργασία της με το  κορυφαίο ιδιωτικό εκπαιδευτικό  ίδρυμα ΙΕΚ Όμηρος  που θα είναι ο βασικός  χορηγός της.

Ο  υπεύθυνος της Ακαδημίας Πάρης Ανδράλας και οι συνεργάτες του ευχαριστούν το ΙΕΚ Όμηρος και ιδιαίτερα τους κυρίους Γιώργο Μακρυπλίδη , Νίκο Δουλάμη και τον γονέα Ντίνο Ανδρακάκο οι οποίοι ήταν κεντρικοί αρωγοί για τη συνεργασία των δυο πλευρών.

ΠΗΓΗ .stoplekto.gr

Related posts

Ο Ηρόδοτος νικητής στο 13ο «Μαρκομιχελάκειο»

Abola Team 2

Τα αποτελέσματα στα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου 15-16/12 στην Γ’ Εθνική

Ρένος Γιαμπουράς

Αποχώρησαν Μασάντο και Δωματάς από τον Ολυμπιακό Βόλου

Abola Team 3