free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Μαζική ενίσχυση για τον Κουβαρά!

 

Μεταγραφικό “ντεμαράζ” για τον Κουβαρά που μετά από εισήγηση του Νίκου Παναγόπουλου, αποκτήθηκαν 7 νέοι ποδοσφαιριστές με στόχο την παραμονή του συλλόγου στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΑΝΑ.

 

Σε μεταγραφική ενίσχυση προχώρησε ο Α. Ο. Κουβαράς, που απέκτησε 7 νέους ποδοσφαιριστές, προσδοκώντας στην παραμονή του στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΑΝΑ. Μετά απο εισήγηση του προπονητή Νίκου Παναγόπουλου, στη διοίκηση της ομάδας, πάρθηκε σύσσωμη η απόφαση για απόκτηση νέων και ποιοτικών ποδοσφαιριστών. Να σημειώσουμε εδώ, οτι εκτός των 7 μεταγραφών, υπήρξαν και 8 αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών απο το σύλλογο, ξανά μετά απο εισήγηση του κόουτς Παναγόπουλου.

Επιθυμώντας, λοιπόν,ο 39χρονος προπονητης να… προσδώσει το προσωπικό του στοιχείο στον Κουβαρά, πραγματοποιήθηκάν οι εξής μεταγράφές: Γιάννης Κόλλιας σέντερ φορ και Γιώργος Βαρσαμογιάννης μέσο-επιθετικός απο την Άρτεμις, Νίκος Κουτλόγλου αμυντικός απο τον Σαρωνικό, Κώστας Ροκανάς αμυντικό χαφ απο τον ΠΑΟ Καλυβίων, Μιχάλης Καραογλάνης τερματοφύλακας απο τη Μαρκό, Φοίβος Μπουλουμπάσης μεσός-επιθετικός απο τα Γλυκά Νερά, καθώς και ο έμπειρος αμυντικός Γιώργος Πρίφτης απο τον Ολυμπιακό Λαυρίου. Ο Μιχάλης Καραογλάνης και ο Φοίβος Μπουλουμπάσης αγωνίζονται ως νέοι, με τον δεύτερο να παίζει απο τα 17 του (3 χρόνια δηλαδή), στην ανδρική ομάδα των Γλυκών Νερών.

Με απόλυτη συνεννόηση, λοιπόν, των διοικούντων και του προπονητή, έχει πραγματοποιηθεί ριζική αλλαγή στο ρόστερ της ομάδας και έχούν αποκτηθεί τα “θέλω” του Νίκου Παναγόπουλου με μοναδικό στόχο την παραμονή στη Β’ ΕΠΣΑΝΑ, καθώς και την θετική αλλαγή της εικόνας του συλλόγου που θα επιφέρει θετικά αποτελέσματα. 

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

ΕΠΟ: Με κλήρωση οι κυπελλούχοι

abola10

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου (11 & 12/2) στην ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team 3

Καλημέρης στο Κρυονέρι

abola10