free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Μικτές ομάδες ΕΠΣΑΝΑ: Νίκη για τους Νέους, ισοπαλία οι Παίδες

 

Με καλό ποδόσφαιρο οι Νέοι επικράτησαν 0-2 της Μικτής Αργολίδας, ενώ οι Παίδες ήρθαν 1-1

 

ΕΠΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ (ΝΕΟΙ) – ΕΠΣΑΝΑ (ΝΕΟΙ) 0-2

Εξαιρετική εμφάνιση και πρώτη νίκη για την Μικτή Νέων της ΕΠΣΑΝΑ, που επικράτησε 0-2 της αντίστοιχης της ΕΠΣ Αργολίδας στο γήπεδο Παναριτίου. Πρωταγωνιστής του αγώνα για την ομάδα της Ανατολικής Αττικής ήταν ο Βεντούρας, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ στο 14′ και το 42′. Δεν υστέρησε κανείς από τα παιδιά της ΕΠΣΑΝΑ που έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο.

ΕΠΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ (ΝΕΟΙ): Νταντής, Αλεξανδρόπουλος, Μπακατσέλος, Βλαντούσης, Κατσικάρης, Σώτος (67′ Αναγνωστόπουλος), Μπόμπος, Σουμπάν, Λαζάρου, Καζολιάς (46′ Μπέκα), Διδασκάλου (46′ Τσιούλος).

ΕΠΣΑΝΑ (ΝΕΟΙ): Διαμαντίδης, Κασιόλας, Μπαλωμένος, Γεώργας, Μάνδαλος, Πιζάνιας, Ντούλος (72′ Σουλτανίδης), Μιχελής, Δρούγκας (88′ Κουτσούκος), Αναστασόπουλος, Βεντούρας (80′ Μπίκουλης).

ΕΠΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ (ΠΑΙΔΕΣ) – ΕΠΣΑΝΑ (ΠΑΙΔΕΣ) 1-1

Η Μικτή Παίδων της ΕΠΣΑΝΑ άφησε πίσω της την βαριά ήττα από την Αθήνα στην πρεμιέρα και με καλή εικόνα ήρθε ισόπαλη 1-1 με το αντίστοιχο τμήμα της ΕΠΣ Αργολίδας, στο γήπεδο Παναριτίου. Μάλιστα, η Ανατολική Αττική προηγήθηκε στο 36′ με τον Αριδά, ωστόσο ένα γκολ του Χριστόπουλου στο 45′ για τους γηπεδούχους διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

ΕΠΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ (ΠΑΙΔΕΣ): Φαούρος, Κωστόπουλος (76′ Γκαγκάνης), Κουτάλης, Καραμάνης (58′ Λαντίκας), Αγγελόπουλος, Δεδεμπίλης, Παπαϊωάννου (41′ Κοτσούκος), Τσαγκάρης (41′ Μαριόλας), Χριστόπουλος, Ζούγλης (51′ Μελάνης), Μπάτσι.

ΕΠΣΑΝΑ (ΠΑΙΔΕΣ): Ασλανίδης, Ρέκκα (76′ Τερζής), Παπαμαύρος, Νούσης, Αθηναίος, Φωτίνης, Ρόρης, Καστής, Αριδάς (58′ Βαϊόπουλος), Καραμπιέτ (79′ Ασημακόπουλος), Τσιλιάκος (50′ Αλεξόπουλος).

***Οι Μικτές ΕΠΣΑΝΑ θέλησαν να ευχαριστήσουν την ΕΠΣ Αργολίδας για την φιλοξενία και προσωπικά τον πρόεδρο κ. Αποστολόπουλο. 

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

 

Related posts

Οι πρώτοι σκόρερ στα μέχρι στιγμής ματς στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team 3

Οι διαιτητές και οι παρατηρητές στα ματς του Κυπέλλου (Τετάρτη 18/10) στην ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team 3

Κλήση στην Προεθνική ομάδα της ΕΠΣΑΝΑ γεννηθέντες το 2002 και οι διαιτητές στους τελικούς των Παμπαίδων

Abola Team 3