free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Άφοβος-Τριφυλλιακός: Ακατάλληλη για καρδιακούς η ματσάρα!

 

Σε παιχνίδι στο οποίο η εξέλιξή του ήταν απαγορευτική για καρδιακούς, ο Άφοβος στο γήπεδο Ακαδημίας Πλάτωνος νίκησε με σκορ 4-3 τον Τριφυλλιακό!

 

ΑΦΟΒΟΣ-ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ 4-3

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα έξι από τα εφτά γκολ της αναμέτρησης προήλθαν από στημένες φάσεις!

Πρώτη νίκη για τους γηπεδούχους στο πρωτάθλημα, πάλεψαν μέχρι τέλους οι φιλοξενούμενοι, παρά το γεγονός πως βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 3-1 και έπαιζαν με δέκα από το 60′! 

Στο 8′ ο Πυργής, που σημείωσε χατ-τρικ, με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ έκανε το 1-0.
Στο 10′ ο Κουτρουμπίλας με μακρινό φάουλ έφερε το παιχνίδια στα ίσια.
Στο 36′ ο Πυργής και αφού πήρε το ριμπάουντ στο δοκάρι που προηγήθηκε με πλασέ έκανε το 2-1 για τον Άφοβο. Στο 45′ ο Καργιώτης μετά από κόρνερ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-1 για τους γηπεδούχους.
Από εκεί και πέρα ξεκίνησε η αντεπίθεση των φιλοξενούμενων! Στο 78′ ο Βασιλόπουλος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι και στο 88′ ο ίδιος παίκτης πάλι με πέναλτι ισοφάρισε σε 3-3!
Όμως οι γηπεδούχοι δνε είχαν πει ακόμη την τελευταία τους λέξη και στην εκπνοή του αγώνα ο Πυργής έγραψε το τελικό 4-3 κι έδωσε την νίκη στον Άφοβο.
Στο 77′ αποβλήθηκε ο Χνάρης με δεύτερη κίτρινη για τον Άφοβο και στο 60′ ο Αγγελόπουλος με απευθείας κόκκινη για τον Τριφυλλιακό. 

Διαιτητές: Ψαρίδης, Βαξαβανίδης – Νταρακλίτσης.

ΑΦΟΒΟΣ: Ζήσης, Καλογερόπουλος (46′ Β. Ξούρας), Ζώτος, Γ. Ξούρας, Χνάρης, Λαζανόπουλος, Καργιώτης, Ντέλιος, Νάτση, Τσαλίκα, Πυργής.

ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ: Βασιλειάδης, Γούμενος, Ρέντζελος, Τριανταφύλλου, Γκούντος, Κουτρουμπίλας, Παπαδόπουλος (72′ Παυλόπουλος), Ζαχαριάς(46′ Ιωαννίδης), Βασιλόπουλος, Κοτταράς, Αγγελόπουλος

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Τα πλήρη σημερινά (18/12) αποτελέσματα

Abola Team

ΑΕ Μεταμόρφωσης-Αίμος Πετρούπολης 2-3: Οι νικητές βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0!

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα του Σαββάτου (22/2)

Abola Team