free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Έχει βρει… συνταγή επιτυχίας η ασταμάτητη Άνοιξη!

 

Παρότι ο Θησέας της έβαλε δύσκολα, βρήκε τον τρόπο να πάρει νέα νίκη (2-1) με γκολ του Νικήτα Αθανασόπουλου στο 72′

 

ΑΝΟΙΞΗ – ΑΓΣΑ ΘΗΣ.ΕΘΝ.ΜΑΚΡΗΣ 2-1

Πήρε το ντέρμπι στα… σημεία η πρωτοπόρος και ασταμάτητη Άνοιξη! Η ομάδα του Θαλή Τσιριμώκου, δυσκολεύτηκε αρκετά σ’ αυτή την 10η αγωνιστική απέναντι στον ισχυρό και άκρως ανταγωνιστικό Θησέα, ωστόσο με γκολ του Νικήτα Αθανασόπουλου στο 72′ έφτασε στο 2-1 και στην τέταρτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα. Ήταν ένα ματς όπου κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο παίχτηκε όμορφο ποδόσφαιρο, με γρήγορο ρυθμό…

Στο α’ μέρος η Άνοιξη ήταν ελαφρώς καλύτερη και άνοιξε το σκορ στο 30′ με ωραίο πλασέ από το ύψος του πέναλτι του Δαρζέντα, μετά από ασίστ του Δρακόπουλου. Ο Θησέας είχε απειλήσει πρώτος, πάντως, με κεφαλιά-άουτ του Ζιάγκου, ενώ και οι γηπεδούχοι είχαν μια-δύο καλές στιγμές. Στην επανάληψη είδαμε καλύτερο ποδόσφαιρο, καθώς ο Θησέας ρίσκαρε και το ματς άνοιξε… Οι φιλοξενούμενοι, μάλιστα, που άσκησαν πίεση στο ξεκίνημα ισοφάρισαν στο 52′ με πλασέ του Δημητρίου. Μετά το 60′ το παιχνίδι ισορρόπησε και η μια επικίνδυνη κατάσταση διαδεχόταν την άλλη.

Η μεγάλη ποιότητα του Νικήτα Αθανασόπουλου φάνηκε στο 72ο λεπτό, όταν από βαθιά μπαλιά του Χουζούρη και κεφαλιά-πάσα του Δρακόπουλου, η μπάλα έφτασε στον Νικήτα και εκείνος με άψογο πλασέ σημείωσε το 2-1. Ο Θησέας στο τελευταίο τέταρτο τα έπαιξε όλα για όλα, έψαξε την ισοφάριση και είχε ορισμένες καλές στιγμές με αποκορύφωμα την κεφαλιά άουτ του Ευαγγέλου. Η Άνοιξη αμύνθηκε καλά σε εκείνο το σημείο και αφού κράτησε το 2-1 πανηγύρισε ακόμα μια νίκη, επιβεβαιώνοντας πως έχει βρει… συνταγή επιτυχίας, αν και αγωνίζεται με σημαντικές απουσίες (εκτός ήταν οι τραυματίες Τσεβάς, Κεφάλας).

***Διακριθέντες Άνοιξη: Δαρζέντας, Νικήτας Αθανασόπουλος, Δρακόπουλος (δύο ασίστ) και Κυριάκης!

Διαιτητές: Βλάχος Αντ., Γουρνιάς, Χόκας

ΑΝΟΙΞΗ: Μουλάς, Δρόσος, Τρακάκης, Κυριάκης, Χουζούρης, Ράλλης, Γεωργούσης (71′ Αθανασόπουλος Ειρ.), Θεοδώρου (86′ Ελούνα Αμπέλε), Αθανασόπουλος Νικήτας, Δαρζέντας (77′ Ελευθερίου), Δρακόπουλος.

ΑΓΣΑ ΘΗΣ.ΕΘΝ.ΜΑΚΡΗΣ: Τσούκας, Μηναδάκης, Μαγγίνας, Μαντόπουλος, Τσέλιος, Χατζόπουλος (74′ Μαγκουσοχατζάκης), Νικηφοράκης, Νικολέας (56′ Λαγός), Ζιάγκος, Δημητρίου (61′ Σοφρόνι), Ευαγγέλου.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ ΑΝΟΙΞΗ- ΠΡΩΤΕΥΣ ΦΑΣΕΙΣ 6-1 ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 24-10-2016 VIDEO

Ρένος Γιαμπουράς

ΕΠΣΑΝΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα 25/2

Abola Newsroom

Η ανάρτηση του ΑΟ Άρτεμις για την απόκτηση του Θοδωρή Ράπτη

Abola Team 3