free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΑΝΑ

Συνέχεια στις νίκες έδωσε ο Παθιακάκης κερδίζοντας τον Κουβαρά

 

Νίκη με 3-1 για τον Παθιακάκη επί του μαχητικού Κουβαρά, που πετυχαίνοντας την 5η νίκη του στα τελευταία 5 ισάριθμα παιχνίδια, σκαρφάλωσε στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος!

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ – Α. Ο. ΚΟΥΒΑΡΑΣ 3-1.

Ένα ακόμη σημαντικό τρίποντο πήρε ο Παθιακάκης νικώντας 3-1 τον μαχητικό Κουβαρά, στο πλαισιο της 10ης αγωνιστικής. Η ομαδα του Γιάννη Παπασταματίου πανηγύρισε την 5η (!) σερί νίκη στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΑΝΑ, ανεβαίνοντας έτσι στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα! Πάλεψε η ομάδα του Νίκου Παναγόπουλου, εμφανίζοντας σαφώς πιο βελτιωμένο πρόσωπο και πιέζοντας στο τέλος για την ισοφάριση, αλλά… έφυγε εν τέλει με άδεια χέρια απο τον Άγιο Στέφανο.

Ας πάρουμε όμως το παιχνίδι από την αρχή… Με δράστη τον έμπειρο σέντερ φορ Ιορδανίδη, που με σουτ εντός της μεγάλης περιοχής, μόλις στο 5′, ο Παθιακάκης ευτύχησε να προηγηθεί, όμως… ο Κουβαράς είχε απάντηση σχετικά γρήγορα και πιο συγκεκριμένα στο 12′ με το σουτ του Τόλια να κοντράρει στα σώματα των παικτών του Παθιακάκη, μπερδεύοντας έτσι τον Μεϊντάνη και κάνοντας το 1-1. Η συνέχεια του ημιχρόνου ανήκε στον Παθιακάκη, που με ορθολογικό ποδόσφαιρο πίεσε τον Κουβαρά και δεν του επέτρεψε να επιβάλλει το ρυθμό του, η πίεση… απέφερε καρπούς στο 40′, ο Παθιακάκης κέρδισε πέναλντι σε χέρι του αμυντικού Γιώργου Πρίφτη και την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Ιορδανίδης, που με το δεύτερο προσωπικό του γκόλ, διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου (2-1).

Στην ανάπαυλα του αγώνα ο Κουβαράς παρ’ ότι βρισκόνταν με την πλάτη στον τοίχο, ισορρόπησε το ματς, κερδίζοντας μέτρα στο γήπεδο, αλλά αδυνατούσε να δημιουργήσει την μέγάλη ευκαιρία που θα έφερνε ξανά το… παίχνιδι απο την αρχή! Και οι δύο ομάδες, λοιπόν, παίζοντας κατα διαστήματα αρκετά καλό ποδόσφαιρο, δημιούργησαν καποιες ευκαιρίες για γκόλ, χωρίς αποτέλεσμα… έως και το 92′, ο Κουβαράς έιχε ανέβει ψηλά ψάχνωντας το χρυσό γκόλ της ισοφάρισης, αλλά σε μια υποδειγματική κόντρα επίθεση ο Κόκα βρισκόμενος σε εξαιρετική θέση δεν δυσκολεύτηκε να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα 3-1!

Σε μεγάλη φόρμα η ομάδα του Γιάννη Παπασταματίου, που με την 5η του σερί νίκη μπήκε στην τριάδα του πρωταθλήματος και απέδειξε ότι είναι ικανός για μεγάλα πράγματα στο φετινό πρωτάθλημα. Μόνο μελανό σημείο είναι η πτώση των ποδοσφαιριστών στο δεύτερο ημίχρονο, κάτι, όμως που δεν στοίχησε. Είναι βέβαιο πως αν συνεχίσει έτσι η ομάδα του Παθιακάκη θα μπορέσει να ανέβει ακόμα περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα, διεκδικώντας και το πρωτάθλημά!

Απο την άλλη πλευρά, ο Κουβαράς πραγματοποίησε την καλυτερη του εμφάνιση έως τώρα, αλλά δεν αξιοποίησε το πολύ καλό του δεύτερο ημίχρονο. Ειναι εμφανές πως οι μεταγραφές έχουν βοηθήσει στον ύψιστο βαθμό, αλλά ειναι εξ ίσου εμφανές πως η ομάδα θέλει ακόμα χρόνο για να δημιουργήσει ομοιογένεια και χημεία!

***Εκ των διακριθέντων για το Παθιακάκη οι Ιορδανίδης, Ντρένοβα, Μπούτιβας

***Για τον Κουβαρά ξεχώρισαν οι Καραογλάνης, Μπουλουμπάσης.

Διαιτητές: Πανούτσος, Γκανέτσος, Κορωνιάς.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Μεϊντάνης, Ασημάκης, Ρακιτζόπουλος (Αντεριώτης 72′), Κωστής, Τσίγκος, Αγγελίνας, Ρομπόλας, Τασιούδης, Ιορδανίδης (Αρβανιτάκης 56′), Ντρένοβα (Κόκα 82′), Μπουτίβας.

Α. Ο. ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Καραογλάνης, Σύρος (Κουτλόγλου 76′), Στουραΐτης (Σωφρονάς 90′), Λιάπης, Πρίφτης, Κοντζιάς, Λευκάκης (Ρέρρας 84′), Τόλιας, Πρίφτης, Βαρσαμογιάννης, Μπουλούμπασης.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ.

 

Related posts

Ανανέωσε με Σαρωνικό ο Χαρίτος!

Ρένος Γιαμπουράς

Από τον Παθιακάκη στον Πλατανιά ο Βουρτσάνης!

Ρένος Γιαμπουράς

Η Άνοιξη 3-0 τον Κουβαρά

Abola Team 3