free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Δια χειρός… Μπαλαφούτη

Με πρωταγωνιστή τον Αντώνη Μπαλαφούτη ο οποίος πέτυχε χατ τρικ η Διάνα Ηλιούπολης κέρδισε με 3-1 τους Αγίους Αναργύρους. Αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο μέρος.

 

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και παρόλο το γενικά φτωχό θέαμα απείλησαν με σουτ του Βυζανιάρη στο 30′ όπου βρήκε το οριζόντιο δοκάρι ενώ ο Πλεξίδας αστόχησε σε τετ α τετ, τρία λεπτά αργότερα.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι έδειξαν να… αφυπνίζονται και απείλησαν με τον Ρούσεφ σε δύο περιπτώσεις στο 52′ και το 54′ χωρίς αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι στην συνέχεια απείλησαν με τον Πλεξίδα στο 60.

Από εκεί και έπειτα ο Αντώνης Μπαλαφούτης μετέτρεψε το παιχνίδι σε… προσωπική υπόθεση καθώς σημείωσε σε 10 λεπτά (!) χατ τρικ, στο 63′ στο 65′ 73′ καθαρίζοντας για λογαριασμό της ομάδας του.

Προσωρινό ενδιαφέρον έδωσε στο 76′ η αποβολή του Ταράτσα ο οποίος αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για δυνατό μαρκάρισμα.

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν με σουτ του Πλεξίδα στο 81′ ενώ ο Κόρρας είπε όχι σε τετ α τετ του Πλεξίδα ύστερα από έξυπνη συρτή εκτέλεση φαουλ κρατώντας το τελικό 3-1 υπέρ της ομάδας του,

Related posts

Τραπέζωμα στο ‘ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ’ ο Άρης Πετρούπολης- “Έκλεψε” την παράσταση ο Γαλανόπουλος

Abola Team 3

Συνεργασία… “σταθμό” ξεκινάει ο Αθηναϊκός!

Abola Team 2

Στα ματς του Σαββατοκύριακου (28 και 29/4) στην ΕΠΣΑ ορίστηκαν οι εξής διαιτητές:

Ρένος Γιαμπουράς