free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Ανεβαίνει η Δόξα Βύρωνα

Σπουδαία νίκη για την Δόξα Βύρωνα, κέρδισε με 2-1 τον μαχητικό Πανερυθραϊκό, η οποία “σκαρφάλωσε” στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

 

Από νωρίς οι γηπεδούχοι έδειξαν ποιος είναι το αφεντικό της αναμέτρησης καθώς μόλις στο 6′ ο Γκουτελίτσας άνοιξε το σκορ. Στην συνέχεια του ημιχρόνου σημείωσαν και δεύτερο γκολ στο 41′ με τον Γεωργουδάκη, πετυχαίνοντας το 2-0. Εμφανώς καλύτερη η Δόξα επέβαλλε τον ρυθμό της στο παιχνίδι.

 

Στην επανάληψη, η ομάδα των βορείων προαστίων ανέβασε στροφές και κατάφερε να μειώσει στο 65′ με τον Αντωνίου. Παρόλα αυτά το σκορ δεν άλλαξε και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με 2-1 υπέρ των γηπεδούχων. 

 

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν με 10 παίχτες καθώς για τους γηπεδούχους αποβλήθηκε στο 57′ ο Γεωργουδάκης ενώ από πλευράς φιλοξενουμένων την δεύτερη κίτρινη αντίκρισε στο 77′ ο Δημαράς.

 

 

Διαιτητές: Χαλδαίος, Ματσούκας – Νιδριώτης. 

ΔΟΞΑ ΒΥΡ.: Βακερλής Ε., Χαλβαντζής, Κατσούδας, Πιτσίνος (89’ Πυρπυρής), Γκουντελίτσας, Ντίαζ (69’ Βλαχάς), Μαραγκουδάκης, Ρόππας, Πλούμης (86’ Βιέννας), Γεωργουδάκης, Παρασκευόπουλος. 

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ: Μπακόλας, Σουμελίδης, Γλυνός (64’ Δημαράς), Γεωργακόπουλος, Νταλένγκα, Τσιούμας, Κουμπούλης, Αναγνώστης (56’ Μπενετάτος), Μπρίλης (46’ Μπαμπαλούκας), Αντωνιάδης, Τσεβάς. 

 

 

Related posts

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ . ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΚΟΡ΄2-2 VIDEO

Ρένος Γιαμπουράς

Εύκολη επικράτηση του Άρη Πετρούπολης (3-0)

Abola Team

«Έκλεισε» τον Παπαευθυμίου

Abola Newsroom